úterý 1. května 2012

Temná akademie - vyvolení


Název : Vyvolení
Série : Temná akademie 1.díl
Autorka : Gabriella Poole 
Nakladatelství : Fragment
Rok vydání : 2012
Počet stran : 255
Česká anotace :  Darkova akademie je škola jako žádná jiná!!
Jaká zlověstná tajemství střeží Vyvolení- skupina vybraných studentů , kteří se od nezasvěcených drží dál ? Kdo je tajemný cizinec , který se v noci potuluje po chodbách ?  A co se doopravdy stalo před rokem , kdy tu za záhadných okolností zemřela studentka ? Vědět mála je sice nebezpečné , ale vědět příliš mnoho může zabít.





Moje hodnocení : 4/5
Moje hodnocení obálky : 4/5

Můj názor :  
Kniha mě velmi zaujala v knihkupectví, tak jsem ji prostě musela mít. Nejvíc mě zaujala obálka , u které jsem si našla to co se mi líbí a jsou to ty oči. Ta jejich barva mě prostě uchvátila natolik, že jsem si je musela odvézt domu. Příběh se zdál zajímavým a čekala jsem další upířinu, která by mohla být podána v lepší stylui než UD. 

Hlavní hrdinka se jmenovala Cassie a to se mi pletlo s knihou Tajný kruh od L.J. Smith. Škola do které Cassie chodí se mi také velmi líbila a to, že se stěhuje každý rok na nové místo mě dostalo. Takouvou školu bych brala taky. Cassiina nejlepší kamarádka Melisa mi chvilkami zase připomínala Vee ze série Zavržený. Ale né tím jak vypadala, ale tím jak se střeštěně chovala. 
Už od začátku jsem věděla, že jde o knihu z upíří tématikou a proto jsem se na ni taky tolik těšila . A nalitovala jsem ani sekundu. Kniha byla velmi čtivá a  zase je škoda, že nebyla vyprávěná s pohledu Cassi, ale byla ve třetí osobě. Věděla jsem, co mám odknihy čekat a nic mě nepřekvapilo. Byla to sloubanká knížka, takže jsem ji přečetla rychle, jen doufám, že další díly budou stejně kvalitní, jako ten první. 



0 komentářů:

Okomentovat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.