pondělí 21. května 2012

Posuď knihu podle obalu ( 4 )

Název : Past
Autorka : DeStefano Lauren
Série : Zahrada nesmrtelnosti (1. díl)
Česká anotace :  Co kdybyste se dozvěděli, kdy – na den přesně – zemřete?
Díky moderní vědě se každá lidská bytost stává tikající časovanou genetickou bombou. Bezohledné manipulace s genetickými informacemi způsobí, že muži se dožívají pouze dvaceti pěti let a ženy dokonce jen dvaceti. V této bezútěšné době jsou mladé dívky unášeny a nuceny žít v polygamním manželství, aby odvrátily hrozbu, že lidstvo vymře.
Tento osud čeká i šestnáctiletou Rhine Elleryovou. Je unesena, aby se stala jednou z vyvolených nevěst a vstupuje do světa bohatství a privilegií. Přestože její manžel Linden k ní chová opravdové city, jediným cílem Rhine je útěk – chce najít svého bratra-dvojče a vrátit se domů. Ale Rhine se musí vypořádat s více problémy, než jak znovu získat svobodu. Lindenův excentrický otec je odhodlán najít protilátku na genetický virus, díky kterému mu hrozí ztráta syna, i když to znamená jít přes mrtvoly, aby prověřil své experimenty…

Můj názor : Knižní obálka se mi jednoduše líbí. Je dobře , že přenechali oficiální a nevytvořili svoji. No nebudu ani říkat jak by to mohlo dopadnout. Na obálce si jako první všimnu postavy , která má zavřené oči. První věc co na ní zaregistruju jsou její vlasy , krásné blond vlasy. Potom jsou tu ty šaty , které jsou na mě moc extravagantní , ale budiž. Potom je tam v kleci ptáče , které je v přenádherné kleci. Obálka ne mě působí zvláštním dojmem , ale svým způsobem se mi líbí.

Moje hodnocení obálky : 4/5

0 komentářů:

Okomentovat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.