neděle 20. října 2013

Dlouhé zimní večery 2# - Vánoční seznam přání

Projekt pořádaný mnou.
Dnes na téma Vánoční seznam přání. sice je teprve říjen, ale určitě už všichni přemýšlíme nad tím, co by jsme chtěli k Vánocům. Já už to mám vybrané, teď jen, jak to zdělit rodičům :) 
Přihlašovací článek najdete zde. 


Když jsem byla malá psala jsem ručně dopisy, které jsem pak s mámou dávala za okno a čekala, až si pro ně Ježíšek přijde. Ty časy mi chybí, protože teď mámě naškrabu na kousek papíru jednu věc, kterou chci a tu většinou dostanu. Teď si přeji spíš moderní vymoženosti, ale dříve to byly sponky, gumičky, panenky a třeba pastelky. A i tohle mi udělala strašnou radost. 

Co bych to byla za knihomola, kdybych si pod stromeček nepřála žádné knihy. Tento rok je jich sice jen pár, ale jsou to knihy, které si přeji už delší dobu a byla bych hrozně ráda, kdyby se mi pod stromečkem objevily. 
 Witch Eyes (Witch Eyes, #1) Nespoutaná (Unearthly, #3) Spell Bound (Hex Hall, #3)
 Dare You To (Pushing the Limits, #2) Léto, kdy jsem zkrásněla (Léto, #1)

Každé Vánoce si přeji jeden hlavní a dražší dárek. Tento rok si přeji kameru, protože já jsem člověk, který miluje natáčení. Myslím tím hlavně ve škole, ale videa o knihách mám také ráda. Předminulý rok mi rodiče k Vánocům koupili malou kameru (ale je rozbitá, proto chci novou), o které jsem nevěděla, protože jsem neměla vybraný žádný takový dárek. Já jsem se pod stromečkem skoro rozbrečela- protože mi rodiče udělali strašnou radost♥

Tento rok bych chtěla být více kreativní a vytvořit dopis, který bych sice nedala za okno, ale rodičům. Chybí mi ta tradice, že jsem celé odpoledně seděla a vymýšlela, co budu chtít k Vánocům. Sice jsem vždy napsala miliardu věcí a pak to s mámou zkracovala..... jenže mě to strašně bavilo

8 komentářů:

  1. Hex Hall určite odporúčam :) A Nespútaná sa mi už síce nepáčila toľko, koľko predchádzajúce knihy, ale aj tak sa oplatí prečítať :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem dopis pro Ježíška psala právě včera s mladším bráchou a hned jsme ho museli dát za okno. Myslím, že tohle je poslední rok, kdy věří na Ježíška, už teď mi ta tradice chybí.

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem jako malá psala dopisy ježíškovi:) Teď to mám s rodinou tak, že jim napíšu dlouhý seznam, co bych si přála k Vánocům a oni si vyberou co chtějí a já mám o překvapení postaráno :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek :)) Hex Hall je skvělá série a to včetně posledního dílu :)

    OdpovědětVymazat
  5. TAKOVÁ NÁHODA MÁME STEJNÉ POZADÍ BLOGU

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.