sobota 5. října 2013

Co týden dal...

Já a moje brilantní nápady. Před třemi dny jsem se rozhodla, že se přihlásím na postcrossing a také jsem tak učinila. Odeslala jsem jeden pohled do Ruska a doma na odeslání čeká jeden do Německa, USA a Thailandu. Plus jsem se rozhodla, že jednomu mému kamarádovi z USA napíšu dopis a jeden jsem napsala i pro Jill Hathaway- začalo mě to hrozně bavit!
Škola.. co k ní dodat. Učení, učení a učení. Ale přiznám se, že to hrozně flákám! ale stejně se držím na svých známkách, se kterými jsem spokojena :)

T+T... tohle jsem s kamarádkou psali všude! Tak to dopadá, když dáte dvěma telatům lihovku :D 

Sice byla zima, ale co bych pro fotku neudělala! 

Když vypustí rybník a já se nudím :D Aneb jedna fotka pod mostem, kde je hrozně útulný místo, ale dá se tam dostat jen dvakrát do roka, když vypouští rybník :) 


Tohle je foceno pod tím mostem-je to tam úžasný!! ale nemyslete si, že je to nějaký velký most...Je takový maličký a auta tam moc často nejezdí :))
¨
Tak tyhle muffinky jsem pekla sama! Bylo jich asi 30 a ve škole se po nich zaprášilo. A každý říkal něco jiného! Terka, že jsou dobrý, Petý, že jsou gumový a Venca, že to chutná jako sladký chleba :D 

V pátek jsme na kuchyňkách kuchtili těstovinový salát :3

Nuda na literatuře... 

Zrcadlovka :D 

Nejvíc úžasnej kelímek na kafe do školy :3 Nejdřív jsem nad jeho koupí váhala, ale nakonec jsem si ho odnesla domů. 

Když se mi někdo líbí... Já se v tom prostě hrozně vidím!! :D

Já tyhle dva totálně miluju!! 







3 komentáře:

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.