neděle 20. ledna 2013

10 předsevzetí

Tumblr_mfin4eh61c1qgu5b6o1_500_large
Jak sem slíbila, chtěla bych v tomto roce být o něco oddanější blogerka. Takže se budu snažit pravidelně přidávat meme a budu se snažit přečíst průměrně jednu knížku za týden.  Také budu chtít nějaké knížky přečíst znovu a přepsat recenze. Hlavě ty, když jsem s blogem začínala ( Jsou dlouhé nanejvýš dvacet vět :') ) Takže si chci dát takových deset předsevzetí, které budu chtít celý rok dodržovat. ( I když o něco opožděně)





Tumblr_mdlgkpokuw1qdjda6o1_500_large1) Denně přispívat něčím na  blog.
 •   Ať jsou to knižní novinky, recenze, meme, prostě se tu každý den něco objeví.
     
2)   Číst více anglické knihy.
 • Pár jsem jich už přečetla a vždycky jsem si rozšířila slovní zásobu, takže chci více číst anglické knihy. To se mi snad povede, protože si myslím, že to není zrovna něco nesplnitelného :)

3)  Natáčet pravidelně videa.
• Už jsem natočila.... myslím 3 měsíční chvástačky a chci s tím zase začít. Možná i Týden s knížkou, ale o tom musím ještě hoooodně přemýšlet :) Jinak Vám můžu říct, že tenhle měsíc pro vás chystám video "Měsíční chvástačka".

4)  Zapojovat se do různých Hopů a některé sama pořádat.
Tumblr_l9ua2kftmq1qcty7yo1_400_largeJo tohle také zní docela jednoduše a já vím, že soutěže jsou hodně oblíbené. Doufám, že se vás bude zúčastňovat, co nejvíce :)  *Chystám se zapojit do nejbližšího hopu a už sháním záložky a knížky* ale pššššššt má to být překvapení :)

5) Neutrácet tolik za knížky. 
• Sliby, chyby. Tohle asi nepůjde, ale pokusím se, protože nemůžu vyplácat svoje kapesné pouze na knížky. I když tolik knížek nemám přijde mi jako kdybych to těch knížek narvala tisíce korun :)

6) Navštěvovat knižní srazy. 
• Ještě jsem sice na žádném nebyla, ale tak všechno je jednou poprvé a já stále doufám, že se na nějaký dostanu. Proč sakra bydlim tak daleko od všech měst kde se knižní srazy pořádají? No snad se na nějaký konečně podívám :))

7)  Vymýšlet nové projekty. 
• To snad také nebude tak těžké, ale musím si to ještě pořádně promyslet, protože jeden už mám v hlavě. Jenže ho musím ještě vypilovat.

8) Gif recenze!
• Ráda bych vytvářela něco, co se mi hrozně líbí. Asi dvě už na blogu mám, ale dvě.... je to málo :D Doufám, že jich bude přibývat čím dál tím víc :)


5945676365_0036b3f5db_z_large
9) Novinky, novinky a novinky :)
• Chtěla bych na blog přidávat samé "žhavé" knižní novinky, ale ne jenom knižní. Také třeba o autorech nebo  filmech atd...

10)   To-read
• A je tu poslední bod mého předsevzetí :) Chtěla bych ( jak už jsem psala předtím ) začíst číst spoustu knížek, které jsem četla, ale recenze na ně pokulhávájí, protože jsou dlouhé nanejvýš dvacet vět. A někdy ani to ne. Všechny bych ráda stihla přečíst  ještě tenhle rok :))





2 komentáře:

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.