pátek 25. ledna 2013

Simona Elkeles


Simona Elkeles vyrůstala na předměstí Chicaga, kde dodnes žije. Miluje zvířata a dokonce vlastní dva psy. Také miluje svojí rodinu, manžela a svoje krásné dvě děti. Volný čas tráví s rodinou nebo instrukcemi pro dospívající mladé autory.
Píše romány pro dospívající se všemi těmi vzrušujícími románky a těžkým dospíváním. Simona vyrůstala  v 80. letech a za ní byli modré oční stíny a špičaté vlasy cool. 



Její knížky jsou v dnešní době hodně populární a to jich na svědomí nemá málo. Napsala už tři série, které se stali populárními na celém světě. Její knižní hrdiny si nejde nezamilovat, protože jejich charaktery jsou vskutku povedené. Jsou to sice většinou kluci s vytetovaným nápisem "bad-boy" na čele, ale postupem knížky se v nich ukazuje jejich pravé já. 


Knihu Perfect Chemistry psala téměř pět let. Což je poměrně  dlouhá doba, ale překvapující je, že když byla malá nechtěla být autorkou. Nečetla a neměla ráda hodiny angličtiny. Později začala číst romány a chtěla je i psát. To se ji opravdu excelentně povedlo.  Nenapsala pouze knihy, ale má na svědomí i povídky a jedna z nich je v knize foretold. 






0 komentářů:

Okomentovat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.