středa 23. ledna 2013

Fallen too far

Fallen Too Far (Fallen Too Far, #1)Název: Fallen too far
Série: Too far
Díl: #1
Autorka: Abby Glines
Žánr: Romance, erotika
Anotace: Chceš to co bys neměl mít…
Je jí teprve devatenáct.
Je to dcera jeho nového otčíma.
Je stále naivní a nevinná, protože uplynulé tři roky strávila pečováním o nemocnou matku.
Ale pro dvaceti čtyřletého Rushe Finlaye je ona jediná věc, která je tabu. Peníze slavného otce, matčino zoufalství vyhrát jeho lásku a jeho šarm jsou tři důvody proč mu nikdy nikdo neřekl ne.
Blaire Wynn opustila malý farmářský domek v Alebamě poté co jí zemřela máma, aby se přestěhovala k otci a jeho nové ženě do rozlehlého domu na pláži na Floridě. Není připravená na změnu životního stylu a ví, že do tohohle světa nikdy nezapadne. A pak je tu její nevlastní bratr, se kterým jí táta přes léto nechal, zatímco se ženou utekl do Paříže. Rush je stejně tak zkažený jako je úžasný. Dostal se jí pod kůži. Blaire ví, že pro ní není dobrý a že nikdy nikomu nebude věrný. Je znuděný a má tajemství, o kterém Blaire, že by nikdy neměla odhalit, ale i když tohle všechno ví….
Blaire možná spadne příliš hluboko.

Můj názor:
Asi jsem se zamilovala a lítám v tom až po uši. Rush Finlay je sice nafoukaný a rozmazlený imbecil ( aspoň to o něm tak tvrdil první dojem ) jenže já jsem si ho stejně oblíbila. Je to takový ten typ kluka, který má na čele vytetováno  bad-boy.  Hlavní hrdinka Blaire je prostě dobrá knižní hrdinka. Možná je trochu naivní, ale prošla si peklem.

Oh, dobře. Teď něco k příběhu. Když Blair přejela k Rushovi tak tam její táta nebyl. Sebral se a jel do Paříže. Ona neví, co má dělat, ale vyskytne se tu jeden mladík, co je ochoten jí pomoct. Zavede ji k Rushovi, ale ten z ní není zrovna moc nadšený. Naštěstí jí nenechal jet. No ona by stejně daleko neodjela. Její nádrž byla skoro prázdná a dvacet dolarů je opravdu velké minimum.

V tomhle žánru byla poslední takhle dobrá knížka Pushing the limits. Tohle sice nebylo tak depresivní, ale také jsem si pobrečela. Hlavně u konce.  U téhle knihy jsem se však i smála nebo se culila na celé koles s podivným výrazem. Opravdu už chci druhý díl, protože tohle bylo něco. Snad ani plný počet hvězdiček nestačí!

Blaire je pěkná, křehká a podle Rushe i mladá okouzlující dívka. Když jí u sebe Rush nechal bydlet, dal jí měsíc na to si najít něco vlastního.  Ona neprotestovala a zanedlouho si našla dobře placenou práci. Jenže Rush není jediný kluk, co by o ní měl zájem. Byl to ještě Woods a ten o ní projevoval hodně velký zájem. Byl to její nadřízený v práci a také to byl syn majitele celého toho golfového stadionu.

Zajímalo by mě jak to Abbi dělá, že jsou všichni kluci tak sexy a hot najednou. Její styl psaní je úžasný, protože o záporně postavy tu nouze také není.  Jenomže pro mě sou to mrchy -_- třeba Nan nemám ráda. Je to Rushovo malá sestřička a on by jí dal modré z nebe.  A to doslova, protože on chrání hlavně ji. Za tohle jsem chtěla vraždit! Nan sem, Nan tam. OMG! Kéž by ji Blaire tou bouchačkou, co vlastní  odpráskla.

Konec byl..... srdcervoucí. Opravdu hodně. Ani vlastně nemám ke konci, co říct, protože mi nějak vypadla slova.  Totálně dojemný. Knížka byla opravdu dokonalá a Abbi zase dokázala, že umí mistrovsky psát a zakončit knihu tak, aby jsi další díl přečetli všichni kdo dočetl ten první. Knize dávám zasloužený plný počet hvězdiček.

Zdroje: 



0 komentářů:

Okomentovat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.