pondělí 10. prosince 2012

Dlouhé zimní večery - Změna je život


Dnes na téma Změna je život.
Ještě 14 dní do Štědrého dne! Také se těšíte? :) 




29552_527406380603460_1447903959_n_largeUrčitě každý jsem prožily období kdy jsme nechtěli číst a nebavilo nás ani blogovat. Já sem si s něčím takovým nedávno prošla a když mě to zase chytlo chtěla jsem změnu. Sice jsem nevěděla jakou, ale napadl mě nový design. Dříve byl můj blogger tmavý a měla jsem ho až moc barevný. Po dlouhé době se mnou začal spolupracovat i program na upravování šířek a já si nastavila záhlaví. No jo, ale když změna tak pořádná. Celý blogger jsem prosvětlila a dala mu zcela jiný vzhled. Já jsem s ním zatím spokojená tak uvidíme jak dlouho vydrží.

Řekněte mi kdo z vás nerad přeskládává knihovničku. Já vám to neuvěřím. Já sama knihovničku přeskládám snad měsíc, co měsíc. Neříkám, že to vždy stojí zato, ale pokaždé si vymyslím jak bych to mohla přeskládat. Měla jsem to už podle barev, sérií nebo dokonce podle žánru. Také jsem měla třeba "andělskou poličku" nebo "upírskou poličku". Já se hodně v těhlech věcech vyžívám a baví mě to. Mám ráda změny a nebojím se jich.

Tumblr_metvh4kr7l1rsyyyao1_500_largeJe sice změna vyměňovat knihy, ale já je nerada dávám z rukou. Vím, že už je třeba nikdy nepřečtu nebo jsem je ani nikdy nepřečetla, ale jejich mi líto. Jenže když mi přijdou nové nebo vyměněné knihy mám z nich ohromnou radost a vymýšlím  kam bych je mohla zařadit. Jednou bych si ráda pořídila všechny knihy L.J. Smith tak budu doufat, protože mám od ní zatím pouze čtyři knihy.










2 komentáře:

  1. ja si veľmi rada prekladám knižnicu, je to super 8P a dala som sa aj na vymieňanie kníh minule a myslím, že som urobila dobre 8) len čakám už na svoju na mieru vyrobenú skriňu, kým mi ju otec objedná, lebo už fakt nemám kam dávať tie knihy 8D a to ich ani nemám až tak veľa! 8P

    OdpovědětVymazat
  2. Nesnáším přendavání knih v knihovně! Mám v nich ráda svůj "pořádek a systém" :D.

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.