středa 3. dubna 2013

Blogspirace (1)

Tohle meme mají na svědomí GrowingUp YA a saz101. U nás ho má na svědomí Syki. 

Jeho účelem je pomoci vytvořit nějakou jiskru inspirace pro blogery, čtenáře i spisovatele. Jakýkoliv inspirační citát/obrázek/video. Postovat svou blogspiraci byste měli každý týden, jakýkoliv den si sami vyberete. Zkuste někoho něčím a k něčemu inspirovat, nejspíš tím inspirujete i sami sebe, nebo alespoň někoho potěšíte.


Po delším uvažování jsem se rozhodla zapojit do tohoto pravidelného meme, na které jsem na razila u Syki.  Celkem nedávno jsme se dozvěděli obsazení VA, které se někomu buď líbí nebo ne. Já jsem z toho přímo nadšená a na film se hrozně těším. Premiéra v ČR by měla být někdy 14.2.2014? Teď to nevím přesně :D. 

Video pojednávající o obsazení filmu a názory na hlavni trojku. 
(Ta holka umí upoutat pozornost!!) 

A teď pár fan-made videí. 







5 komentářů:

  1. O tom jsem ani nevěděla,ale je to super :D

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju VA, prostě miluju. A i když by bylo lepší (kolikrát vám to mám říkat, aby tam už byl, režisére ..) kdyby Dimitrije hrál Ben Barnes, ale i tak to celkem jde a i s Rose jsem spokojená. Nevypadá jako nějaká .. no však, kdo četl ví .. vypadá jako Rose, ne jako zbytek. Krásná Blogspirace, asi se někdy a vážně až někdy zapojím, moc se ti povedla a přesně si se ke mně trefila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zprvu také chtěla Bena, ale potom jsem si zamilovala tohohle. Já s Rose zase tolik spokojená-představovala jsem si nějakou novou, neznámou herečku :)

      Vymazat
  3. wow ta holka, co točí videa je úplně skvělá!! :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.