středa 30. října 2013

I'm obsessed with...10#

Meme z dílny Emily.L

SUPERNATURAL

hahaha :D

Ah, ano i já jsem spadla do závislosti na seriál. Tentokrát jsou to Lovci duchů, kteří mě  uchvátili. Můj favorit je Dean, protože ty jeho kukadla...♥ Na první pohled je sympatický a hlavně je to ten "srandičkář", kterému se prostě musím smát. Jemu jsem naprosto propadla♥



Co se týče Sama, toho mám také ráda - teda spíš jsem ho měla ráda. Jsem na šesté sérii a nejraději bych ho profackovala. Myslím, že by si to zasloužil. Děj nabral rychlí spád a já se nestačím od třetí série zírat. Stalo se toho tolik a pořád se něco děje... Apokalypsa, občanská válka v nebi. Oba se od první série dost změnili, protože tohle "povolání" není lehká věc.

Supernatural

Přiznání: U posledního dílu čtvrté a páté série jsem potřebovala kapesníky. Hodně kapesníků. 

(1) Winchester Brothers Addict | via Facebook

Jsem zvědavá na další série, které se mi doufám budou líbit jako ty předchozí!

4 komentáře:

  1. Já jsem skončila na začátku páté série a ten seriál miluju.:)) I když bych se kolikrát vrátila k starým dobrým duchům, kteří někde strašili a potřebovali (duchové se berou jako živí nebo ne, já že nevím, jaký i/y mám napsat :D) zneškodnit. To mě bavilo asi nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  2. Supernatural zbožňuju! Je mi líto, že devátá série je nejspíš poslední, ale na druhou stranu už si zaslouží odchod, kvalita trochu klesla. Ale Dean, to je láska ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou kvalitou souhlasím :/ Ono devět sérií je hodně...

      Vymazat
  3. Supernatural je super, skončila jsem u šesté, tak bych to měla urychleně dokoukat. Přítel mi do nebe vychvaluje ty nejnovější díly, tak to zřejmě neztratilo úroveň:) A Dean je prostě k sežání.

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.