úterý 25. listopadu 2014

Recenze: While it lasts - Sea Breeze (#3)

BreatheBecause of LowWhile it latst • 

Můj názor...
Cage je podivín podivínů a nikdy jsem si nemyslela, že ho budu mít nějak extra v lásce. Byl to ten správný bad boy, jenže... neměl šarm. Přišel mi jako obyčejný kluk beze snů a cílů. Tedy byl takový jen do té doby, než potkal Evu.

Eva je velmi osobitá a silná postava, musela si projít peklem. Její snoubenec zemřel, smutek ji přepadl z nenadání a ani po jeho smrti si nechce sundat prstýnek. Cage pro ni byl ze začátku odpudivý, přesně ten typ kluka, se kterým by nikdy nechtěla nic mít.


“You see somethin' ya want, baby?"
"Maybe. I'm checking things out. Seeing if I'm interested," I shot back with my own evil grin.

"I see something I want," he drawled as he came toward me.
"You do?"
"Hell yeah, I do," he murmured. "I love chocolate." What? My excitement turned to confusion. His arm reached out beside me and took the piece of chocolate cake I'd brought him.


Úchylné? Jo, některé scény bych tak klidně nazvala. Jsem u Abbi zvyklá, že vždycky přijde s něčím, co mi hlava nebere, ale tentokrát jsem byla fakt rudá až na zadku. Pearcing v bradavce, ještě k tomu u kluka. Přišlo mi to směšné a zároveň hot. Hlavní hrdinky musí mít vždycky nějakou úchylku, no ne?

Románky na venkově bez těch všelijakých moderních zařízení jsou prostě nejlepší a je dobře, že Abbi zasadila příběh této dvojice zrovna do venkovského prostředí. Koupání v rybníčku, párty uprostřed ničeho. Zní to skvěle.


“I got to get back to work. I’ll be looking for you to come entertain me soon, Becca Lynn,” Cage said in a low whisper then stepped around
her and headed out the door without a backward glance.

The second the door closed behind him Becca pulled out a kitchen chair and sank down into it with a loud thump. “OHMYGOD!” she
squealed. “I swear I think I just creamed my damn panties.” 


Jeremy je bratr Evina zesnulého snoubence a od té doby, co umřel se snaží Jeremy o Evu postarat. Jenže je čas aby se i on postavil na vlastní nohy. Eva ho nechce držet a o jeho tajném plánu ví, podporu je ho. Minulost se nadá změnit, je čas udělat krok vpřed.

Většinu postav v knížce se nedá nemilovat, i když nejlepší kamarádka Evy, Becca Lynn byla dost otravná a když se chystala na Cage, chtěla jsem ji jednu vlepit. Cage patří Evě, konec diskuze.

Abbi Glines...
Abbi se narodila v Birminghamu, Alabama. Vyrůstala v městečku Sumiton, Alabana, odkud odešla v osmnácti. Daleko se nedostala, protože pronásledovala svou středoškolskou lásku dolů k pobřeží a od té doby tam je. Nyní žije v malebném městečku Fairhope, Alabama se svými třemi dětmi a manželem Keithem (středoškolská láska).

Slovo závěrem... 
Láska na první pohled, zamilování se i přes všechny zákazy světa. Sea Breeze se čte jako jedna báseň a právě ta jednoduchost mi umožňuje prožívat celý příběh s hrdiny. Jak už jsem zmiňovala v předchozích recenzí, Abbi píše na jedno brdo - s ničím se nepáře a hodně věcí uspěchá. Nechám průměrné hodnocení a stejně pořád doufám, že další díly budou lepší.

2 komentáře:

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.