neděle 12. října 2014

I'm obsessed with...13#

Meme z dílny Emily.L

PERCY JACKSON
LOVE PERCY & ANNABETHPoslední dobou až moc často uvažuji nad tím, že bych si mohla dát re-reading celé série a potom mohla přečíst znovu i všechny - prozatím vydané - díly Bohů Olympu. Není tomu tak dávno, co jsem četla první díl a stačilo mi pouze pár stránek k tomu, abych si celou sérii zamilovala. Rick Riordan je geniální autor, který nikdy neomrzí a jeho knihy bych mohla číst pořád. 

Co si myslím o filmovém zpracování? Asi nejsem nejlepší fanoušek knih, protože filmy také miluji. Popravdě řečeno jsem viděla film Zloděj blesku ještě před tím než jsem četla knihu. A víte co? Vůbec mi to nevadilo. Kniha je o trochu jiné než film - překvapivě - a obojí mám strašně ráda. No... hlavně toho herce mám hodně ráda♥ 

Sečteno a podtrženo. Miluji Percyho ať už jako knižního nebo filmového hrdinu a bojím se toho až přečtu pátý díl Bohů Olympu. Bude to totiž nejspíš poslední kniha, ve které bude vystupovat - i když doufám, že tomu bude jinak. Jestli jste ještě nečetli Percyho, tak si ho běžte honem přečíst. Nebudete litovat. 

percy is bae | via Tumblr

2 komentáře:

  1. Percyho mám taky ráda. A stejně jako ty, uvažuji, že si dám re-reading. Bohužel není moc času :(

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.