středa 1. května 2013

Monthly summary - duben 2013


Duben byl trochu uspěchaný a byl to měsíc chaosu. Ve škole jsme psali spousty písemek, já byla domy vyřízená a nečetla jsem tolik jako obvykle. Uteklo to hrozně rychle a já už dnes (1.5.2013) slavím moje první blogové narozeniny. Je to strašné, jak rychle to uteklo. Ještě dva měsíce školy a potom prázdniny, na které se těším. Po prázdninách devátá třída, výběr střední školy a tím vlastně i mého budoucího povolání. Představu o tom, kam bych chtěla jít ještě nemám, ale snad si vyberu něco, co mě bude bavit. 



Knihy, které jsem v dubnu přečetla.. 

Co jsem si tenhle měsíc koupila? 
Luxus a Intriky mám od milé Vendy, která mi je v LK pořídila a poslala. Já jsem se k nim bohužel ještě nedostala, ale v blízké době to plánuji. Máma má momentálně rozečtené Intriky a prý je to hodně dobré. Les rukou a zubů jsem si pořídila z bazaru za úžasnou cenu! 

Co jsem dostala? 
Hell yes! Po delší době jsem něco i dostala a není to nic jiného než volné pokračování knihy Les rukou a zubů. Teta trošku zapomněla na můj svátek a řekla, že si mám nějakou knihu vybrat. Já jsem neváhala a vybrala si tuhle. 

Knihy, která jsem vyhrála...
Pořááád nic :D 

Knihy na recenzi.... 
Hněv bohů, Prokletí Titánů, Jak zabít milionáře, Prokleté město a Černá magie jsou RC od Faragmentu. Mám přečtené pouze Prokleté město a momentálně čtu třetí díl Říše temnot. Dědictví aneb jak Helena ke štěstí přišla je recenzní výtisk od knihcentra. Knihu mám rozečtenou a jsem skoro na konci :))

7 komentářů:

  1. Oh god.. Les rukou a zubů. Jak dlouho už já po téhle krásce pokukuju? Kamarádka ji četla a byla z ní nadšená, tak snad se ti bude líbit! :)
    Jinak Luxus jsem si kupovala taky, ale zatím mi jen leží v poličce. Hodně lidí říká, že je to podobné Gossip girl, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem Gossip girl nečetla a ani na ně nekoukala, takže nevím co od toho čekat. Jinak také doufám, že se mi bude Les rukou a zubů líbit :))

      Vymazat
  2. Les rukou a zubů je parádní věc! V nejbližší době (=někdy v květnu) se chystám na dvojku, tak snad bude dobrá jako jednička..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Luxus jsem si koupila taky a i když jsem ho ještě nestačila přečíst, už teď chci intriky, hlavně kvůli těm obálkám :) Vlny bych taky chtěla. Mám doma první a třetí .. akorát ten druhý tak trochu chybí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ty obálky jsou úžasné. Ten styl a ty šaty!♥ :D

      Vymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.