sobota 28. března 2015

RC recenze: Vášnivý svůdník


Vášnivý svůdník, to je typ muže, který ženy láká, přitahuje a nenechá v klidu. Ideální na sex na jednu noc. Naprosto k ničemu pro vztah. Nebo, že by přece?

Mia Holland oslavuje promoci a zároveň má pořádně nahnáno z toho, co bude dál. Do teď byl její život nalinkovaný jako podle pravítka. Ale to skončilo. Tak hurá do Vegas a pořádně to oslavit. A tam si najít pořádně nemravný úlet a užít si to. Co ovšem neplánovala, je poněkud delší výlet s vášnivým svůdníkem. Mia se pod vlivem sexy protějšku rozhodne podniknout to nejšílenější dobrodružství ve svém životě. Odjíždí se svůdníkem do Francie na celé léto. Prostě svoboda a sex. Co ale bude dělat, když sex přeroste v něco mnohem hlubšího?

Není tomu zase tak dlouho co se s erotickými romány roztrhl pytel a já se nestačím divit, že se ještě pořád drží v kurzu. Na knihu Vášnivý svůdník jsem byla opravdu moc zvědavá a hlavně jsem nevěděla, o čem kniha je. Šla jsem do ní na jistotu s tím, že se u ní chci alespoň dobře pobavit.

Mia jede s kamarádkami do LA aby oslavili společné promoce. Chce si to užít na 100%, ale nikdy by nečekala, že odtamtud odjede s prstýnkem na ruce. Ansel, její manžel, je prapodivnou osobou. Mie řekl, že se s ní nerozvede dříve jak na podzim a nabídl ji, ať s ním odletí do Francie - do jeho rodného domova. Mia však neví, co si o tom všem má myslet. Musím uznat, že se mi moje přání naplnila a já jsem se opravdu hodně nasmála. Nejvíc se mi líbila první polovina knihy, to musím uznat. Ta druhá nebyla špatný, jen jsem věděla, že se něco zvrtne, nečekala jsem ale, že se to zvrtne až na tolik. Autorkám musím nechat, že psát umí a nečekala jsem co se stane.

Po grafické stránce je kniha velmi pěkná a myslím si, že se můžeme chlubit nejlepší verzí obálky. Červená barva zaujme na první pohled a v knihovničce se bude hezky vyjímat, opravdu musím grafiky pochválit. Komu bych knihu rozhodně doporučila? Všem romantickým dušičkám, která si potrpí na propracovanější příběh s velkým překvapením a zvratem, který vezme dech. Zaručuji, že se u knihy hodně nasmějete a možná se budete i červenat.

Nejvtipnější scéna byla, když Mia četla dopis, který si sama sobě napsala. Zjistili, že Anselovi prozradila všechna svá tajemství  a to ona poprosila Ansela, aby se s ní nerozvedl dříve jak na podzim. Nejlepší na tom ale byl ten fakt, že to Mia požádala Ansela o ruku.  Knihu hodnotím určitě kladně, líbil se mi námět i celá propracovaná zápletka. Velkým plusem knihy je obálka, která upoutá na první pohled. Za mě 4 hvězdičky. 

!Za poskytnutí knihy na recenzi děkuji knihcentrum.cz. Knihu si můžete zakoupit zde!

4 komentáře:

  1. Tak teď jsi mě na knihu nalákala. Četla jsem předchozí sérii Božský od těchto dvou autorek, ale vzhledem k tomu, že každá kniha měla naprosto totožnou zápletku a průběh děje, mě to dost štvalo a proto jsem se do Svůdníka pustit nechtěla, ale asi jsi mě přesvědčila, že do něj přeci jenom půjdu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Bastarda ještě nečetla a docela ráda bych se na něj v blízké době vrhla, snad toho nebudu litovat :D

      Vymazat
    2. Jdi do něj :) Mně se Bastard líbil moc, to ty další díly už nebyly tak dobré jako právě Bastard.

      Vymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.