sobota 8. června 2013

Sladká políbení (22)

Meme pořádá Syki. 

Kdyby tu bývala Luce, všichni tři jen jako dobří kamarádi, všechno by bylo jednodušší. Shelby by hned věděla, jak vtipně zareagovat. Luce by nasadila ten svůj sladký, upejpavý hlas milostslečinky a nazvala by Milese rytířem v lesklé zbroji nebo nějak podobně přemrštěně, Shelby by přidala nějakou sarkastickou poznámku a potom by všichni vybuchli smíchy.
A to divné napětí, které teď Shelby cítila na ramenou, i to divné napětí v hrudi..by zmizelo. Všechno by bylo normální, docela normální.
Ale ocitli se tu jen Shelby a Miles.
Spolu. Sami. 
Otočili se k černým kamenným hradbám, které obklopovaly město a vysokou hradní věž. Na ní na kovových stožárech visely blatouchově žluté vlajky. Vzduch byl cítit po uhlí a vlhké slámě. Hudbu, která se linula zpoza hradeb, vyluzovala nejspíš lyra a nějaké bubny. Tam někde, doufala Shelby, je anděl, jehož Hlasatel je oba dostane zpátky do přítomnosti. Tam, kam patří. 
Miles měl stále ještě nataženou ruku a díval se na ni, jako by ani netušil, jak hluboké jsou jeho modré oči. Shelby se nadechla a vsunula svou dlaň do jeho. Milesovy prsty ji stiskly a oba společně vykročili do města. 

3 komentáře:

  1. Knížku jsem četla a i když se mi celá serie moc líbila, tak se mi novela moc nelíbila....představovala jsem si to trochu jinak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sérii jsem také četla a líbila se mi... k novele jsem se zatím nedostala, ale už teď se na ní těším.. tak třeba se mi líbit bude :D

      Vymazat
  2. Má velmi zajímavý a poutavý design! Ještě jsem ji nečetla:)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.