neděle 29. září 2013

Co týden dal...

Jeden z obyčejných týdnů ve škole. Nestalo se nic nového a žádnou horkou novinku také nemám. Učení stálo za houby a těch testů, co mě ještě čeká. Jinak se můžete těšit na jeden z mých projektů, který jsem dělala i minulý rok na vánoce a je to projekt... Dlouhé zimní večery! Už mám vymyšleno pár témat a zatím se vůbec neschodují s těmi, co byly loni. 

Nuda při odpoledce v úterý.  Ve čtvrtek jsem místo odpoledky byla na přespolním běhu fotit. Byla to celkem sranda, hlavně když jsem potkávala kluky, co znám ze soustředění z Věšína, kde jsem měla brigádu (:

¨
V pátek jsme měli projektový den a každý ročník vyrazil někam na tůru. My deváťáci jsme šli jenom k Bezděkovskému Lomu, kde nám byla zima a někdo si na ohništi opekl buřty. Také se tam hrála schovka, ale já jsem s kamarádkami šla obejít lom. Samozřejmě tam všude bylo houští a my jsme to prolézaly. Ale byla sranda, to musím uznat!

A také jsem si tento týden vypěstovala závislost na povídkách hlavně o Lokim. (Ano díky Maťe jsem se do toho úplně zbláznila! Takže děkuju pěkně! :D ). 

Ještě řekněte, že to není roztomilé!!






2 komentáře:

  1. Awwww... To je tak roztomilučké :3 Samozrejme, nemáš začo a kľudne mi daj vedieť, čo si našla, keby som čosi ešte nečítala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasňačka... ale momentálně jsem četla jenom na stránkách, co jsi mi poslala :3 :D

      Vymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.