neděle 22. září 2013

10 days challenge - Den první - Deset věcí, které byste v tuto chvíli chtěli říct deseti různým lidem.

Tuhle challenge pořádá  Eloran Arroway. Když jsem na ní narazila hrozně mě zaujala, protože má opravdu zajímavá témata. 


1. Už mě štveš tím, jak pořád říkáš, že by bylo děsné kdyby se to stalo tobě. Když ti řeknu, že on řekl něco o mě a ty hned- ještě že si nemyslí, že já. Za tohle bych ti vždycky nejradši jednu vlepila. 

2.  Co se ti to proboha stalo? Děláš, jako kdybych byla cizí. Nemluvíš se mnou, si ještě víc urážlivější než před tím a chováš se jak blbka. To tvoje povrchní chování a chovaná nenávist k tolika lidem... poslední dobou zjišťuji, že ty tu nejsi ta chudinka. To ty působíš ostatním lidem muka. 

3. Kdybys nebyla namalovaná, nejspíš bych se tě lekla. 

4. Jsi zlatá! Nevím, co bych bez tebe dělala, protože poslední dobou mě všichni štvou a každému bych nejraději řekla do očí všechno, co si o něm myslím. Ale mám jistotu, kdybych se potápěla, ty bys tu pro mě byla. Tak jako jsem tu já pro tebe :) 

5. I když mám poslední dobou náladu na prd a pořád se na tebe mračím a odsekávám ti, mám tě ráda ! Bez tebe bych byla na mizině. Dobře si pamatuji, jak se na mě asi v páté třídě spikly všechny holky ve třídě a nebavily se se mnou. Ale tys tu pro mě byla vždycky. I love you ♥ 

6.  Ani nevíš, jak si mě zklamal. Nejdřív jsem si myslela, že si kámoš, ale vlastně si všechno, co jsem ti řekla někde vykecal. Už si promarnil druhou šanci.. 

7. Ah, ano. Každý o tobě ví jak si "krásná" tak se laskavě přestaň předvádět. 

8.  Nemám ráda falešný lidi jako si ty. Nejdřív si hraješ na kamarádku a potom pomlouváš za rohem a myslíš si, že to nevím. 

9.  Nevím, co bez tebe budu dělat až vyjdu. Vždycky jsem tě měla ráda a tak to navždy bude. Nikdy jsem ti nezáviděla. Vlastně jenom to, že si do školky mohla chodit sama a já ne!! :D Si zlato! 

10.  Ať se stane cokoliv, zůstanu při tobě. Tak prosím nedělej kraviny, ať toho potom nelituješ.. 



0 komentářů:

Okomentovat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.