neděle 18. listopadu 2012

Dlouhé zimní večery : Čaj ,teplo pod dekou a moje nejoblíbenější kniha.

Tento projekt mám na svědomí já. 

Konečně je tu třetí díl mého projektu
(Více info zde.)
Dnes na téma Čaj, teplo pod dekou a moje nejoblíbenější kniha. 



UntitledV tomhle počasí se mi nechce nic dělat. Venku je zima a počasí se pořád střídá, sem pořád unavená a do školy se mi nechce učit. Tohle počasí je dobré akorát tak  na spaní. V mém případě je to však čtení. Ráda si zalezu pod deku, na poličku si postavím hrnek s čajem a pustím se do knížky. Mým problémem je, že knihy, které mám opravdu ráda jen tak leží v knihovničce a já se nemůžu dokopat k tomu, abych si je znovu přečetla.

Shinyweather
Které knihy bych si ráda znovu přečetla? Určitě celou VA.Je to jedna z mých nejoblíbenějších sérií. Potom Zavrženého. Ten by si to zasloužil, protože Patch♥ Opravdu se nemůžu dočkat čtvrtého dílu. Také bych se pustila do Narnie. Sice jsem ještě nepřečetla celou sérii, protože se do toho sedmého dílu zrovna tolik nehrnu. První dva díly byli nejlepší a je škoda, že ten první není zfilmovaný.... jenže když se nad tím zamyslím je to asi dobře. Ještě by mi zkazili názor na knihu. 


The Tale of a ChocolateV létě jsem si sedla před náš panelák na lavičku a četla. Bylo teplo a u nás ve městě bylo málo lidí. Ach to byli časy. V zimě to raději riskovat nebudu, protože bych umrzla. Je mi zima už teď a netuším, co budu dělat až bude opravdu hodně mrznout a všude bude sníh. Brrrr to knihy budu číst opravdu jenom doma pod peřinou s čajem. Tenhle rok si chci pořádně vyzdobit pokoj. Mám ráda Vánoční atmosféru tak doufám, že se mi to povede a nedopadne to jako v loni. Jeden malý umělý stromeček a to bylo všechno :) A co vy? Chystáte si nějak vyzdobit pokoj čí zahradu? :)

Tumblr_m9r4c7wsap1qjlczmo1_500_large
Kdo si ho pamatuje? :)


3 komentáře:

  1. Mám to uplně stejně! :)
    Btw: Grinch ! Miluju tu zelenou příšerku! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pokoj si zdobím vždycky. Nějaké malé drobnosti na záclony, svíčky a adventní věnec. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Určite sa bude kompletne vyzdobovať 8)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.