pátek 24. srpna 2012

Bláznovství do urban-fantasy aneb já a moje šílená kámoška

Na úvod bych ráda napsala něco jak jsme se dostali ke knihám..
Bylo to těsně po vánocích a mě se rozbil počítač. Pán v opravně nám řekl, že tam bude nejméně týden. Já jsem z toho byla opravdu hodně v šoku, protože bez počítače celý týden?! To nedám.
Knížky, co jsem měla knihovničce ( bylo jich asi šest ) tak jsem je už měla přečtené a v knihovně zase tak dobré nemáme a ty nejlepší, co  tam jsou jsem měla přečtené. V té době jsem četla jenom  detektivky, dívčí romány a pár knížek s upírama. Terka moje spolužačka a dobrá kamarádka četla o něco víc než já. Rozhodla jsem se jí zeptat jestli by mi nepůjčila nějaké knížky. K mému překvapení souhlasila a půjčila mi box Školy noci. Obsahoval pět knih v paperbacku a já si říkala, že to nedám, protože dřív jsem přečetla tak jednu knihu za týden.
Když jsem začala číst nemohla jsem se od toho odtrhnout a musela číst dál. Za jeden den jsem měla přečtenou jednu knihu a musela sem číst dál. Za jeden týden jsem stihla celý box přečíst a vrátit ho Terce. Když už jsem měla počítač myslela sem, že mě čtení  knih zase omrzí, ale byla jsem na omylu. Takhle to začalo s mým bláznovstvím a drží se mě to ještě teď i když se to o mnoho rozrostlo.

 • • • • • 
A teď něco k tomu šílenství...

Když mi Terka pověděla, že si chce koupit první tři díly sérii Kate Daniels tak jsem vyvalila oči a koukala na ní ( nebo spíš do počítače, protože mi to napsala ). Knížku jsem si našla a když jsem uviděla žánr urban-fantasy tak mi v hlavě  létalo jenom WTF. Nikdy jsem o tom neslyšela a tam jsem byla vyvedená z míry. A to nebylo ještě to nejhorší.  
Po téhle knize byla Terka zblázněná do Currana a do všech možných urban-fantasy sériích. Když se Terka dozvěděla, že tu budou vycházet noční lovci byla opravdu nadšená o musela je mít. Když přečetla první knihu pořád o ní básnila jak je to super. Nedávno ji vyšel druhý díl ten má už také přečtený, ale pořád ji drží Curran a nemůže se dočkat čtvrtého dílu.

Tento rozhovor je ze dne 23.8.2012

Terka : http://www.ilona-andrews.com/snippet-writing/small-funny-from-kate-6 OOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, BOŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Ú-R-Y-V-E-K! UÁÁÁOOOOO! Je. Tam. Curran. Je. Tam. Curran! JE. TAM. CURRAN. S Kate!!! Auááá 3heartheartheart3heart3heartheartheartheartheart :OOOOO Chcíííííí další díl!! Božeeeeeeeeeeee!!
Já : Ty si vážně malinko víc cáklá :D
Terka :OOOOO Děláš si prču! Těchhle pět vět změnilo můj život! :DD
Já : :'D Och to bude zejtra pěknej článek 
Terka : MÁM DALŠÍ! MÁM DALŠÍ! ONI ZVEŘEJŇUJÍ ÚRYVKY! ÚRYVKY! PROČ TO NWM!!! HE! TO NE! SEM FANOUŠEK NA PRD! ILONA S GORDONEM MĚ MUSÍ ADOPTOVAT. MUSÍ! a žádnej článek nebude grin Du číst dál! O bože, já umřu!
Já : Jj bude wink Ty si se vážně pomátla!! Si zralá na psychyatra
Terka : http://www.ilona-andrews.com/snippet-writing/you-look-lovely  tady je taky Curran! VŠUDE je Curran! Božka! Nééééé! Teda: Joooo! Sakra :DD A Saiman je tam nějak moc často. Nevadí. Hlavně že je tam Curran grin
Já : Bože!! co sem komu udělala!!! Tebe pošlu na dva měsíce do nějakýho cvokhouzu a bude to tongue
Terka Když tam bude Curran, beru....
.http://www.ilona-andrews.com/snippet-writing/everybody-is-a-smartass  Muhááhááháá!! Ona HLEDÁ Currana grin Jééé, sweet! grin A maj spolu byt, hmmmm grin Do háje, já tý překladatelce musim napsat, aby si pospíšila...
Já :  Ty ses zbláznila.. :'DD
Terka : Dík :)))
Já : Nemáš zač ;))
  • :'DD Tery, Tery už aby ti vydali všechny Currany a bude to wink
    Terka : Všechny?! Je jenom jeden :O
    Já : Já myslim díly ;)
    Terka : Neruš, hledám další úryvky grinJó, díly. nj.
Já : Ok cry tak já nebudu rušit.. Kecám baví mě tě rušit, ale bohužel čtu, ale stíham všechno wink
Terka : Ohó, teď se v nějakým příspěvku plácám...Je tam Curran jo, ale taky Crest a ta jeho asijská bejvalá milenka, což se mi ani za mák nelíbí...confusedAť vysmahne. Hned.
Já : confused ať tam zůstane mám ráda asijaty!! Haů tým asijati :'D
Terka : :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Děláš si srandu? To řeknu Kate, ti nakope zadek grin
Já : Nn nedělam wink Ok apoň s ní pude Curran a já ho uvidim a ty ne nene ne HEČ! tongue
Terka Ty si blbá grin
Já : Ani ne, ale říkaj mi to často wink
Terka : Ale už jsem to pochopila! Muhá! Ta scéna je jedna z mnoha z Gordonovo povídek. Je z pohledu Currana a z chvíle, kdy v prvním díle Kate šla na véču s doktíkem a Curran je pozoroval... Čti!! grin Je to ale až někde pod půlkou stránky, ten úryvek. Curran už teď normálně žárlí jako prase.! I love him! xD heartheart http://www.ilona-andrews.com/snippet-writing/where-have-you-been 
Já : :'DDD nechápu tě


Tak tohle je jenom úryvek z našeho chatovacího bláznovství :) Doufám, že se článek líbil a nenudily jste se u něj ;) 



5 komentářů:

  1. Článek pobavil! To bez pochyby :D

    OdpovědětVymazat
  2. Zrádkyně! Zrádkyně, zrádkyně, zrádkyně! :D Jako tys sem dala útržky našeho rozhovoru!??? Děláš si prču? :DDDD Bože! Nenávidim tě! xD Ale dostala sem sakra chuť přečíst si pár scének z knížky =DDDD ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jo, tohle mě pobavilo. :D U toho jsem se krásně zasmála, opravdu. :D Ale tvou kamarádku vážně chápu. :D Protože Curran je božííí. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Curran je boží :) Také si to myslím, ale u mě je číslo jedna Patch :))

      Vymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.