středa 20. června 2012

Filmová podoba týdne ( 8 )

Jedná se o meme jehož autorem je Niklaus  Cílem tohoto meme je každý týden uveřejnit nějaký film/seriál, který je podle knihy.

Název knihy : Nick a Norah - až do ochraptění
Autoři : Rachel Coahová and David Levithan
Název filmu :  Rande na jednu noc 
Režie : Peter Sollet

Obsah ( film ) 
Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.
Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob



Můj názor : 
Film jsem viděla , ale moc pěkných pocitů ve mě nezanechal. Jako první se mi nelíbilo vybrání herců , myslím si , že kdyby byli jiní možná by to bylo lepší ;) Knihu jsem nečetla a ani nevím jestli chci , ale rozhodně je to dobrý nápad na knihu.


1 komentář:

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.