pondělí 4. června 2012

Filmová podoba týdne ( 6 )


Jedná se o meme jehož autorem je Niklaus  Cílem tohoto meme je každý týden uveřejnit nějaký film/seriál, který je podle knihy.
Název filmu : The vampire diaries
Název seriálu : The vampire diaries
Režie : Marcos SiegaJohn DahlGuy FerlandKevin BrayErnest R. Dickerson
Spisovatelka : L.J. Smith

Obsah ( film ) 
Celý příběh se točí kolem dospívající vysokoškolačky Eleny. Eleně zemřeli rodiče při autonohedě a ona byla v autě , ale přežila. Její bratr začal fetovat a její expřítel jí nenávidí za to , že se s ním rozešla.  Právě teď se o Elenu stará její teta , která se přestěhovala do jejich domu. Do její školy začne chodit nový student , který je mrazivě přitažlivý a mrazivě sexy. To , ale ještě není všechno je i nesmrtelný. Do města přišel kvůli  Eleně , protože se podobá jeho dávné lásce a také jeho stvořitelce.Jenže do města dostane i Stefanův bratr a to se potom teprv dějou věci. Seriál má prozatím natočeny tři série a čtvrtá se chystá někdy na září.


Můj názor :
Muhaha tak tenhle seriál je boží! Mam skouknutý všechny (prozatím natočeny) tři série. Tenhle seraál je prostě boží. Chvilku jsem ho sledovala a pak jsem četla knihu a k seriálu jsem se už nevrátila. Ale potom mě na něj zase přivedla kámoška a já sem ráda , že to udělala , protože bych hodně litovala toho o co jsem mohla přijít.

Moje hodnocení seriálu : 5/5






0 komentářů:

Okomentovat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.