pátek 29. března 2013

Monthly summary - Březen 2013

Měsíc březen byl celkem štědrý a hlavně jsem přečetla hodně knih. Škola byla pohodová, protože jsme měli prázdniny takže jsem četla vlastně pořád :) Blog je v plném provozu, i když  bych mohla být víc aktivnější. Příští měsíc oslaví můj blog první narozeniny. Ano tušíte správně, bude soutěž! Ještě uvidím jak se s ní vypořádám, ale určitě to nebude pouhé vyplnění formuláře :D Bude to dá-se-říct týdenní soutěž při které se budete každý den snažit získat co nejvíc vstupů, ale ticho už. Víc se dozvíte až to všechno vypukne. 

Knihy, které jsem v březnu přečetla


Knihy, které jsem koupila.. 
Tenhle měsíc jsem koupila pouze jednu knihu a to Babe in Boyland od Jody Gehrman ( rozhovor s autorkou zde). Ještě jednou tímto děkuji ochotné Vendee, která mi jí z BD objednala. Ta obálka♥ Pořád se musím koukat na ty dokonalé oči. Do knihy jsem zatím jenom nahlídla, ale angličtina vypadá celkem lehce.. tak uvidíme :) 





Knihy, které jsem dostala, vyhrála nebo vyměnila.... 
Dnes (29.3.2013) jsem byla v naší městské knihovně vyhlášena jako dětský čtenář roku. Do knihovny chodím od roku 2006 a od té doby mám vypůjčeno přes 150 knížek. Největší radost mi dělá ten diplomek, který mám v plánu si někde vyvěsit :). Anglický slovník se vždycky hodí a kniha Prokletá místa Čech a Moravy, vypadá zajímavě. 
Mám tu jednu knihu, kterou jsem vyměnila a to Temnou horečku od Karen Marie Moning. Knihu jsem už přečetla a docela se mi líbila. Byl to takový lepší průměr, protože u druhé poloviny knihy jsem se chvilkami i nudila. Tahle série má na víc a jsem zvědavá, čím mě autorka překvapí v druhém díle. 




Recenzní výtisky.... 
Tenhle měsíc jsem dostala dohromady sedm RC.  Od Fortuny libri mám Rváče a třetí díl z trilogie Svět Tryllů, Boj o trůn. Obě knihy mám přečtené a hodně se mi líbili. Nemůžu je srovnávat, protože každá kniha je o něčem jiném.  


Potom tu mám pět knížek od Fragmentu. Kromě knihy Rudá pyramida mám už všechny přečtené a zrecenzované. Percy Jackson byla skvělá kniha a těším se na další díly. Mezi nebem a zemí je celkem populární kniha v Americe a když jsem se dozvěděla, že u nás vyjde byla jsem nadšená. Druhý díl ze série Říše temnot se mi líbil víc než první a Motýlí křídla byla pěkná oddychovka.

7 komentářů:

  1. Babe in Boyland !! :))
    úúúžasná knížka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, tolik přečtených knih! O.o

    OdpovědětVymazat
  3. Babe in Boyland .. ta obálka-souhlasím. Dívala jsem se i na anotaci a myslím, že za chvíli bude doma:)Jinak hodně hezké knihy a i počet. A k tomu ještě tolik přečtených .. kde na to bereš čas? :D
    PS: Knihu Babe in Boyland máš v hardbacku nebo v paperbacku? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Paperbacku :D Čas beru všude možně... Měli jsme prázdniny a ani jsme moc nepsali testy, takže na čtení jsem měla hodně času :)

      Vymazat
  4. Rváče a Boj o trůn chci, ale nejdřív si tedy musím koupit etě Rozpolcení :D Jinak těch přečtených knih? Obdiv :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.