neděle 10. března 2013

Posuď knihu podle obalu ( 20 )

Meme, které pořádá Siky. 

Název:  Sabat 
Série: Čarodějka 
Díl:  2#
Autorka: Blanka Jehlíková 
Nakladatelství: Deus
Anotace:  Čarodějnice to neměly jednoduché nikdy. V temných dobách se musely hodně rozhlížet, aby nenarazily na nějakého inkvizitora, ale klientela byla nenáročná. Na začátku třetího tisíciletí jim sice nehrozí hranice, zato dnešní zákazníci chtějí nemožné ihned, zázraky do tří dnů, a berňák trvá na placení daní v termínu.
Nejlepším lékem na všechny starosti čarodějnic byl odjakživa sabat, akce zábavná, dobrovolná, se spoustou skvělého jídla a pití, zpěvem, tancem a sexem s magickými bytostmi hořícími touhou splnit jim každé přání.
Ale ani sabat není pro čarodějku Johanu bez nebezpečí, zvlášť když se její sestřenice přidá ke smečce vlkodlaků, černí mágové osnují spiknutí proti paní sabatu a ji samotnou se snaží brutálně zabít magicky vyvolaná odporná potvora jménem tupilak.


Můj názor: 
O téhle sérii jsem se dozvěděla nedávno a docela mě zaujaly její obálky. Vypadají hrozně kýčovitě, ale prostě vás hned trknou do oka. Sladění barev a font písma je také zajímavý. Obálka Sabatu mi přijde hrozně přeplácaná, jeho název a odraz dole jsou na mě už moc. Určitě se nad knihou v knihkupectví  pozastavím a podržím si ji v rukou. Jediné, co však udělám bude lehké kroucení hlavou nad tou obálkou. 


4 komentáře:

  1. Souhlasím je to dost přeplácané. Ten font je rozhodně zajímavé, ale přijde mi, že to až moc křičí různýma barvama. No nijak mě ta obálka na knížku nenalákala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodně s tebou souhlasím ;)) ...já bych změnila písmo a jinak by obálka byla neodolatelná, ale jinak nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mne sa tá obálka absolútne nepáči :D

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.