neděle 5. března 2017

Cover of the Week #75

Firstlife (Everlife, #1)Jedna volba. 
Dvě říše. 
Žádná druhá šance. 

Tenley Lockwood je obyčejná, tak trochu průměrná, sedmnáctiletá dívka, která strávila posledních třináct měsíců zamčená uvnitř Prynne azylu. Proč? Ani ne tak kvůli její obsesi čísly, ale  kvůli odmítnutí toho, aby rodiče vybrali, kde bude žít - po tom, co zemře. 

Tuto skutečnost přijal už skoro celý svět; První život je jen zkouška, skutečný život začíná až po smrti. 

V Everlife jsou u moci dvě říše; Troika a Myriad. Jsou to dlouhodobí nepřátelé a soupeři na život a na smrt. Obě říše udělají cokoliv, aby dostaly Tenley. Pošlou nejlepší rekruty co mají, aby ji nalákali na svou stranu. Tenley se však brzy ocitne na útěku a je polapena v divoké válce mezi oběma sférami, které udělají cokoliv, aby vyhráli právo na její duši. Komu může věřit? A co když říše, pro kterou se rozhodně, není domovem kluka, do kterého je zamilovaná? Tenley musí zůstat naživu tak dlouho, dokud se nerozhodne... 

Není tato obálka naprosto úžasná? K mému velkému překvapení jsem se dočetla, že ani my, čeští čtenáři, o tuto krásku nebudeme ochuzeni. Vyjde totiž v dubnu u nakladatelství Omega. Teď ještě doufám, že nám nezmění obálku! Co se obsahu týká, jsem velmi zvědavá - anotace slibuje originální příběh plný akce a napětí. 

5 komentářů:

  1. Souhlasím, obálka je velmi originální, takže i krásná.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, ta obálka je dokonalá! Já se na knihu moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  3. S touhle knížku se upřímně setkávám prvně a musím říct, že vypadá přinejmenším zajímavě - po stránce anotace. Z ohledu na obálku je jednoduše kouzelná!

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  4. Obálka je nádherná a anotace taky :) Knížka mě zaujala už v angličtině a jsem ráda, že se jí dočkáme i u nás :) Jen jak znám Omegu, v dubnu to asi nebude :D Moji vytouženu Nejchladnější dívku ve městě chladu odkládají už rok :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím :'( Také se na Nejchladnější dívku těším a ona pořád nikde. Ale snad se dočkáme. Obojího :D

      Vymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.