neděle 15. září 2013

Co týden dal...

Tenhle týden jsem si poprvé připadala, jako kdybych ve škole byla už měsíc. Začali jsme se normálně učit a zase jsem se dostala do školního režimu. Protože jsem v devítce, mám před sebou pár důležitých rozhodnutí. Jedno z nich je správná volba střední školy. Chci na intr nebo ne? Já nevím! Opravdu nemám ani tušení, co bych chtěla dělat až dokončím školu. Zatím tomu nechávám volný spád, ale brzo bych tomu měla začít věnovat pozornost. (Jo teď jsem se vykecala s něčím, co vás vůůůbec nezajímá, takže přejdeme k fotkám a tomu, co se doopravdy dělo :D ).

Ve středu mi přišly tyhle dva krásné tubusy. V jednom je kaše a druhém musli. Na stránku mix.it jsem narazila nedávno a prostě mi to nedalo a musela jsem to vyzkoušet!! 

Ve čtvrtek jsem byla se školou v Národním divadle v Praze. Bylo fajn vidět všechny lidi z devítek formálně oblečené. Hlavně kluky, protože na nich jsem oblek viděla poprvé. 

A jedna "zrcadlovka" s kamarádkami a kámošem v pozadí ( o něm jsem při focení nevěděla!). Byli jsme na představení Zkrocení zlé ženy a opravdu se mi to líbilo. 

to the beautiful you
Zase jsem začala sledovat doramy. Je tomu pár měsíců, co jsem ny ně byla naposled ulítlá a už mě to zase chytilo. Zatím jsem dokoukala To the Beautiful you a Boys before flowers. Malý detail je, že jsem obě už asi před rokem viděla, ale stejně mi to nezabránilo tomu, abych se na ně znovu podívala. 

* * * * * 
I need sleep
*Takhle vypadám každé ráno, když se v šest dokopu vstát z postele* 

I hate mondays
*Když přijdu ze školy* 

:D
*A o tomhle se mi každý den zdá* 

Hello sweetheart | via Tumblr
*takhle se tvářím každou hodinu matematiky* 

A takový ty obyčejný věci okolo školy :D 



4 komentáře:

  1. Přesně tak jako na posledním gifu se tvářím na všech hodinách a už jsem za to dokonce dostala i vynadáno :D

    OdpovědětVymazat
  2. ty gify sedí dokonale! :D
    určitě si střední vybereš správně:) Stačí pořádně máknout a vybrat si nějakou lepší, zvládnout příjímačky a máš vystaráno:) (a pak se tam jen udržet :D) Hodně lidí si na intr stěžuje, první tři měsíce jsou jím nadšeni, ale potom chtějí být každý den doma s rodinou a litují toho, že nemohou, protože bydlí moc daleko na dojíždění. Už jsem to slyšela tolikrát okolo sebe. Takže je to jen na tobě. Intr bych tedy zkusila, ale s tím, že budeš mít možnost ještě dojíždět domů, když se ti na něm líbit nebude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho já se právě bojím :D Nejsem moc zvyklá být daleko od rodiny, přátel a všech, co jsou mi blízcí. A kdybych najednou jezdila domu jen o víkendech, byla by to pro mě velká změna. Zatím nevím ani kam bych chtěla jít, ale nejspíš nějaká jazyková škola... uvidím. Btw děkuju za radu! :D

      Vymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.