neděle 7. prosince 2014

The Most Beautiful Christmas (#4)

Tento projekt mám na svědomí já a Snow Fairy. 

Přípravy na Vánoce jsou u mě v plném proudu, co u Vás? :) 

Zrovna dnes jsem měla balící náladu a zabalila jsem všechny dárky, co jsem doma měla. Zjistila jsem, že každým rokem utratím za vánoční dárky víc peněz, i když teď mi to zrovna tolik nevadí, vydělala jsem si je na brigádě a vím, že příští rok tomu zajisté nebude jinak. 

Rozhodla jsem se, že obdaruji i pár mých přátel a bohužel jsem se před jednou z nich prořekla a teď vyzvídá, co pro ní mám. Druhé kamarádce jsem místo zabaleného dárku udělala spíš nedobytnou pevnost, protože jsem to celé polepila ještě různě kartonem, aby nepoznala, co se uvnitř skrývá. 

Letos nedělám knižíška pouze jednomu človíčku, ale napadlo mě, že pošlu knížku i dvěma holčinám, se kterými si píšu dopisy. Neřeknu Vám, co pro ně mám, jelikož to má být překvapení :D Od Suši jsem dostala také jednu holčinu, které jsem koupila Kostičas, tak snad se jí to bude líbit.

Já v roli Knižíška :) Zítra je ještě dám do obálek a půjdu poslat. 

A tady je mix dárků, co jsem dnes zabalila. 
PS: ten balící papír je z dm :3 

V pokojíku jsem si nastolila vánoční atmosféru už minulý týden, když jsem rozvěsila světýlka, dala si na stolek malý umělý vánoční stromek a začala si kupovat svíčky, které nádherně provoní celý můj pokoj. Letos jsem byla asi i extrémně hodná, maminka mi na zeď pověsila adventní kalendář. 

Světýlka nad postelí a adventní kalendář :)) 

Tady jsou pěkně vidět světélka, které lemují moji knihovničku, naživo to vypadá ještě lépe!

Do Vánoc zbývají ještě dva týdny a já už mám skoro všechno hotové, jsem na sebe pyšná :3 Teda chybí mi koupit asi 3 dárky, ale potom už budu mít dárky z krku a konečně budu poslední týden odpočívat a ne jančit, že nemám nic hotové.  

Ještě bych chtěla jen upozornit, že mi pořád můžete posílat vánoční fotky Vás, krajiny či domácích mazlíčků s rolničkami. Budu ráda za každého zúčastněného človíčka :) 

6 komentářů:

  1. Máš pěknou atmosféru... Já balím dárky vždycky na poslední chvíli. Většinou totiž dělám balíčky z ručně vyrobených předmětů za celý rok, takže si to většinou nechávám na konec :) Každopádně za dárky neutrácím peníze, ale čas. Připadá mi, že svým příbuzným a kamarádkám stejně se svými finančními prostředky nejsem schopná koupit takové dary, jaké by opravdu ocenili. A vyrobený dárek, nad kterým jsme několik hodin nebo dní seděla, je stejně mnohem cennější! Aspoň já mám z takových dárků větší radost než z trička z H&M...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dárky řešíme každý jinak :)) Já ještě do minulého roku dávala všem keramiku, chodila jsem celých 9 let na keramický kroužek, ale jelikož mám zš za sebou, keramiku také, což mě štve. Příbuzní měli vždycky radost, teď jsem kupovala spíš drobnosti například v pohobě ručně malovaných hrnečků.

      Vymazat
  2. Já jsem byla nakupovat dárky včera a nakoupila jsem skoro všechno. :))

    OdpovědětVymazat
  3. To já balím vždy až den před Vánoci, protože to nestíhám a mám tak aspon přehled, co jsem pro každého koupila a co bych měla ještě koupit :D a hlavně, kdybych je měla zabalené, každý by hne dpoznal, že tam jsou dárky :D
    Ale máš to krásně doma připravené a plné kouzelné atmosféry :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já dárky balím 3 dny před Vánocemi. Je to taková moje malá tradice, kterou dodržuji každý rok. :)

    OdpovědětVymazat
  5. jééé, světýlka, bomba ^^ nooo, boží dárek :D jsem z toho kompletně na větvi, fakt! dyyyying :D to budu mít pod stromečkem ultra-radost :D

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.