neděle 22. září 2013

Modrá laguna tak trochu jinak

Název: Blue Lagoon The Awakening 
Žánr: dobrodružný, drama, romantický 
Rok vydání: 2012 
Režie: Mikael Salomon 
Kamera:  Denis Lenoir 
Herci: Indiana EvansDenise RichardsBrenton ThwaitesFrank John HughesHayley Kiyoko,Christopher AtkinsAnnie TedescoSarah BaldwinAlix Elizabeth Gitter






Obsah (sledujufilmy.cz): 
Televizní zpracování známých příběhů o Modré laguně. Emma (Indiana Evans) a Dean (Brenton Thwaites) jsou středoškoláci, kteří jsou povahově velmi rozdílní. Emma je nádherná a populární, zatímco Dean bývá osamělý a nevyhýbá se sarkasmu. Oba se přihlásí na třídní výlet do Trinidadu, kde se chystají pomáhat místní komunitě. Po příjezdu na ostrov se oba vydají na karnevalovou oslavu na lodi. Když párty náhle přeruší příjezd policie, Emma nedopatřením spadne do moře. Dean skočí za ní, aby ji zachránil. Ačkoliv ani jeden z nich nepřijde o život, moře jejich vzdálí od lodi a oni mají u sebe pouze malý nafukovací člun. Podaří se jim přistát na neobydleném tropickém ostrově. Jejich rodiče se jich ihned vyberou hledat, ale Emma a Dean netuší, jestli je někdo zachrání. Na ostrově se musí navzdory vzájemným rozdílům spoléhat sami na sebe, aby přežili. Během těžkých chvil se naučí navzájem si důvěřovat, poznají se a nakonec se do sebe zamilují.


Můj názor: 
Modrá laguna je úžasný film, na který jsem se koukala, když jsem byla malá. Je pravda, že i teď, když ho dávají na nově tak tomu neodolám a musím se na nej podívat. A proto mě tenhle film zaujal. Čekala jsem od toho hodně málo, protože originál nic nepřekoná, ale k mému překvapení, to nebylo zas tak zlé. 


Dean (Brenton Thwaites) mě naprosto očaroval. Takový typ hrdinů mám ráda jak v knihách tak ve filmech či seriálech. I když film zatím chválím, mám hodně věci, co se mi nelíbily. Takže za prvé. Byli spolu na pustém ostrově skoro 3 měsíce a pořáááád spolu spali. Poprvé- super, podruhé- pořád to ujde, poněkolikáté- už je to celkem otravný. 

Good girl & bad boy. Tohle je všude a i když je to ohrané ve filmech to pořád žeru. Hlavně když je na toho bad boye pěkný pohled! Ten konec. Přeslazený happy end, který jsem nesnášela, ale naprosto milovala. Vím, že vám to teď nemusí dávat moc velký smysl, ale za tenhle happy end jsem byla ráda. I když to bylo trochu víc kýčovité. 


(Ikonku hodnocení mám od VeEe



5 komentářů:

  1. Modrou lagunu jsem viděla, ale tuhle jakoby novou neznám a ráda se na ni někdy podívám :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejako moc ma to teda neláka, ale ktovie, možno si to raz pozriem, lebo Indianu Evans a Hayley Kiyoko mám rada :)

    OdpovědětVymazat
  3. Modrú lagúnu s Brianom Krausom absolútne zbožňujem!!! Ten film je neprekonateľný 8_)
    Toto vyzerá na lacnú napodobeninu z Disneyho produkcie 8D ale možno by som kukla 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také miluji tu původní a napodobenina... z části jo a z části ne :D

      Vymazat
  4. Modrá lagúna sa mi moc páčila :) A toto vyzerá byť tiež dosť zaujímavé, určite si to pozriem :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.