neděle 22. září 2013

Malá soutěž!

pusheen

Všem vám moc děkuji za krásných 1500 komentářů a 300 like na mé fb stránce blogu! Opravdu mě to hrozně potěšilo a rozhodla jsem se udělat malou soutěž o záložky, které jsem vybrala a doufám, že se výherci budou líbit :)) 

Pravidla:
•Může se účastnit kdokoliv z České nebo slovenské republiky.
• Formulář můžeš vyplnit jen jednou.
• Soutěž potrvá do 29/9/2013 


24 komentářů:

  1. Chtěla bych malou a obyčejnou svatbu..Jen nejbližší rodina a kamarádi a na nějakém pěkném místečku. A určitě v létě.:)Max 50 lidí..Prostě nic velkého o přehnaného..

    OdpovědětVymazat
  2. Moje svatba? No bude taková skromější... Rodina, příbuzní a pár přátel. Budu na sobě mít bílé šaty s černým zdobením, nebo nějak jinak zajímavé, jen né obyčejné bílé!! A samozřejmě u oltáře bude čekat ten nejlepší ženich jakého bych si mohla přát ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já nemám moc ráda velké akce. Takže bych chtěla malou svatbu...Nebo jenom já, snoubenec, svědci a sluníčko... :D To by pro mě byla opravdu ideální svatba.

    OdpovědětVymazat
  4. Svatba? Já a svatba? Nikdy :D Já se vdávat nechci... nikdy nikdy nikdy. :D Ale když už bych změnila názor, tak bych chtěla malou svatbu někde venku, kde kvetou kytičky... a určitě by to byl velice zajímavý pohled, protože bych byla nevěstou v černém :D A bůh ví, jestli bych si vůbec vzala šaty, protože je nesnáším. Když jsme dělali v deváté třídě Mikulášskou nadílku pro děti z nižších ročníků, tak jsem byla anděl. A měla jsem staré svatební šaty. Byly bílé. Tfuj :D Na tohle ani nechci vzpomínat. Mám slabost pro pěkné šaty, ale vdávala bych se jedině v šatech, které nejsou bílé, ale černé. Proč? Protože mám černou ráda a byla bych originální :D Navíc se vždy něčím odlišuju od ostatních... a vdávat se v černých šatech... to zní docela zajímavě, ne? :D A určitě by se mi líbilo, aby na mojí svatbě nehrála klasická hudba, ale rock :D Já bych měla vážně šílenou svatbu xD

    OdpovědětVymazat
  5. Svatba by mala byť podľa mňa úprimná. Nezabudnime, že šialená. :) A rozprávková. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Najradšej by som záhradnú svadbu. Najlepšie v nejakom menšom zámočku na dvore alebo v hotelovej záhrade! No tam by bol len obrad, lebo by to bolo v zime (v snehu) alebo aspoň pod strechou či zakryté (s tou zimou som to ešte nedomyslela 8D). Oslava s rodinou a priateľmi by bola vnútri, mala by som prenádherné biele šaty a po boku milujúceho manžela. Hudba by bola taká klasická, skôr dedinská. Naša rodina sa skôr prikláňa k takým dedinským maďarským pesničkám, na ktoré sa perfektne tancuje 8D Ak by mi tam niekto pustil Rihannu či Adele, začala by som od zlosti stínať hlavy! 8D Jedlo by muselo byť samozrejme perfektné, nejaké mäská najlepšie a krásne veľké čokoládové a ovocné torty 8P
    Len ešte by som si mala zohnať ženícha 8D

    OdpovědětVymazat
  7. pravdepodobne svadbu nikdy v živote mať nebudem :D nechcem ju, myslím si, že je to zbytočné :D ale ťažko to takto povedať, možno sa mi názor v budúcnosti zmení, ešte som nad tým nejak extra nepremýšľala, záležalo by to aj na tej druhej strane :D ale ja ju určite nechcem :D a keby som svadbu chcela, tak určite niekde vonku, v prírode alebo kde, možno na pláži...mala by som pekné biele a voľné šaty, celkom jednoduché a tak :D všetko také rozprávkové :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já upřímně nikdy nepřemýšlela nad svatbou. Ale chtela bych ji malou, jen rodiče a nejlepší kamarádi. A hlavně aby byla venku v přírodě.

    OdpovědětVymazat
  9. no tak tvoja otázka je "otázka za milion" odpoved na túto otázku mením hádam od narodenia. Momentalne asi túžim po tom aby som sa vydala nikde daleko, len s hrstkou najbližších príbuzných a ušetrila tak nielen peniažky ale aj stratené nervy pri organizovaný takej veľkej svadby.

    OdpovědětVymazat
  10. Chtěla bych mít obřad v kostele a hostinu v nějaké zahradě, či na louce. Měla bych takové vintage svatební šaty a ve stejném stylu bych chtěla i výzdobu... Lucerničky, hodně květin - lučních a většinu věcí bych si chtěla vyrobit sama...

    OdpovědětVymazat
  11. Určite by to bola svadba v kostole s rodinou, s blízkymi a priateľmi, ale určite aj s celou dedinou :D Ale svadobná hostina by bola určite vonku na záhrade. A niekedy v máji. :) Veď, máj - lásky čas. :D
    Ale to najdôležitejšie, bola by to svadba s tým, koho milujem. :)

    OdpovědětVymazat
  12. No.. já bych chtěla mít obřad v kostele a hostina někde venku v přírodě, a hlavně v létě v krásném počasí. Mít ty nejkrásnější šaty :D. pozvala bych především své nejlepší kamarády a rodinu. A hlavně všude by museli být květiny :D.

    OdpovědětVymazat
  13. Svoju svadbu si predstavujem ako jeden z najkrajších dní :) Mať vedľa seba miláčika a povedať mu áno, pričom by sa mi očká plnili slzičkami šťastia, je príjemná predstava :) Ale chcela by som len takú jednoduchú svadbu :)Rodina a zopár priateľov :) Chcela by som ju buď na jar, keď len všetko začína kvitnúť, alebo v zime, keď je všetko kúzelne zamrznuté :) a šaty si prosím biele, bez ramienok s korzetom a sukňa by bola vpredu krátka a vzadu dlhá, že by sa kúsok ťahala po zemi :)

    OdpovědětVymazat
  14. Zaujímavá otázka, ešte som nikdy nad tým nejak neuvažovala :D Momentálne si chcem užívať života, a či bude niekedy svadba, fuh, to je vo hviezdach :D Ale, asi nebude žiadna, nechcem ju mať :D Nepatrím medzi tie typy, ktoré celý život premýšľajú nad tým, ako strávia svoj najšťastnejší deň v živote - svadbu. Ale ktovie, možno sa okolnosti dovtedy zmenia a ja stretnem človeka, s ktorým budem chcieť stráviť zvyšok svojho života :)

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrá otázka :D Nikdy som sa nad tým nezamyslela, že akú by som chcela svadbu. No ale tak odpovedať ti musím. Takže asi by som ju chcela mať na nejakom hrade alebo zámku. Mohol by byť k dispozícii celý ten pozemok, aby hostia mohli byť vo vnútri aj vonku. Hostia by boli moja najbližšia rodina a k tomu pár priateľov a známych. Samozrejme, by nemohol chýbať ženích :D. A musel by ma milovať, takú aká som a na nič sa nehrám, inak si ho nevezmem. :D Svadbu by som chcela na jeseň, pretože vtedy sa všetko mení a listy n stromoch sa sfarbujú a to milujem. Druhá možnosť je, že by som ju mala niekde pri nejakom lesíku, kde je mnoho popadaných listov.:D To asi všetko :D

    OdpovědětVymazat
  16. uf tak to je dobrá otázka :) Neviem predstavujem si ju s milovaným človekom v kruhu mojích najbližčích s bielymi šatami, v kostole..ale takú našu klasiku nie americké zvyky ani nič podobné :)

    OdpovědětVymazat
  17. Nestojím o nějakou velkou svatbu. Tedaaa, teď bych ji nechtěla. Samozřejmě nevím, co bude za XX let:D Kdyby v ČR bylo moře, přála bych si svatbu na útesu, ale v ČR nic takového není, tudíž nejspíš někde na zámečku, nebo v nějaké pěkné zahradě:)

    OdpovědětVymazat
  18. Když já se nechci vdávat.. Přijde mi to zbytečné :). Ale přítel si představuje, že budeme mít svatbu někde v cizině :D. Malá svatba bez příbuzných.. Ach jo, pořád mu říkám, že žádnou nechci :D

    OdpovědětVymazat
  19. Jéjej, svatba, to je trochu daleko :-/ Tak rozhodně bych chtěla nějakou menší, jen rodinu a nejlepší přátele. A samozřejmě manžela, že? :-D No, obřad bych brala někde venku, třeba v parčíku nebo tak nějak. A nějaká menší oslava. To by mi zcela ke štěstí stačilo.

    OdpovědětVymazat
  20. Přiznám se, že patřím mezi ty holky co svou svatbu mají alespoň v hlavě naplánovanou už odmalička :D . Já bych chtěla tradiční svatbu s velkýma bílýma šatama, nějakým ženichem co mě bude mít rád a vydrží mé někdy šílené nálady a domácíma koláčkama :D :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak jelikož už jsem pár let vdaná a další svatbu neplánuji, tak aspoň napíšu dojmy z té. S manželem sme se zasnoubili v květnu a svatba byla naplánovaná na duben. No ale jelikož jsem měla hodně dojíždění do práce, tak sme se rozhodli pro miminko už po Vánocích. Takže na svatbě jsem byla v druhém měsíci a bylo to tedy zajímavé. Měla jsem nevolnosti, únava, hormony. Užila jsem si to tak napůl, vše jsem plánovala sama a vše bylo do posledního puntíku zařízeno. Kamarádka kadeřnice mě učesala, měla jsem nádherné bílé šaty, dorazili kamarádi, brali sme se u nás na zámečku, takže nádhera, dorty mi upekla mamka a hostina taky nebyla špatná. Jen že jsem pak už byla unavená a protivná a to mě mrzí. Ale tak všichni byli spokojení, takže katastrofa to rozhodně nebyla.

    OdpovědětVymazat
  22. Moja svadba by mala byť rozhodne jednoduchá ale krásna. Nemám ju nijako vopred naplánovanú, ale rozhodne by tam okrem samotného ženícha :D nemala chýbať moja najlepšia kamarátka. My sme sa vlastne už teraz (študujeme každá na inej výške, ja na Slovensku a ona v Česku) dohodli, že to takto urobíme. No, ale radšej k svadbe. Podľa môjho názoru by mohla byť aj neviem ako prešpekulovaná hlavné by bolo, že si beriem niekoho koho ľúbim a kto zároveň ľúbi mňa. Ja viem je to klišé, ale ja som taká skrytá romantička. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Svojí svatbu si představuji na písečné pláži v létě nebo na podzim v nějakém parku, lese nebo krásné zahradě.Chci mít bílé vyšívané pohádkové šaty s korzetem a obří sukní, vyšívaný dlouhý závoj se slzičkou mezi obočím, který by mi nesly malé družičky.Vlasy vyčesané do drdolu.Obřad by se konal u oblouku proplétaného z růží, kde by byl kněz (to že nejsem pokřtěná nevadí, zatím je to jen sen).Hlavně, aby ženich byl ten praví pro mě a já pro něho.

    OdpovědětVymazat
  24. Moje svatba bude ve velkém stylu! :D Chtěla bych, aby na ni přišlo hodně lidí - všichni moji a manželovi přátelé, samozřejmě nesmí chybět ani rodina. Jídlo, pití, zábava. Šaty bych měla nejspíš v bílé barvě (uvažovala jsem i nad růžovou, ale nakonec mi to nepřišlo jako dobrý nápad :D) a samozřejmě dlouhé až na zem. :) A místo? Nejspíš nějaký český zámek či nějaká exotická země. :-) Na svatební cestě bych ráda procestovala celý svět. :D

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.