úterý 2. července 2013

Monthly summary - červen 2013


Červen byl pohodový měsíc, i když ze začátku to byl děs běs. Opravování známek a samý testy. Nakonec jsem to ze 4 dvojek uhrála na 2 a jsem spokojená. Na blogu bylo mrtvo, protože nebyl čas, ale teď už se budu snažit, aby každý den na blog přibyl alespoň jeden příspěvek.

Tento měsíc jsem přečetla.. 
Říše temnot- Tajemny anděl

Koupila jsem si:
Zlatou lilii jsem si koupila do sbírky a hrozně se na knihu těším, protože Richelle je jedna z nejúžasnějších autorek. Jestli zůstanu bylo za skvělou cenu a kniha vypadala dobře, takže jsem neváhala a vzala si ji. A jak jinak jsem z knihkupectví nemohla odejít bez mangy Líbání zakázáno. 

A dvě knihy v angličtině, které jsem si vybrala na BD. Shut out mám už rozečtené a na Infinity se brzy chystám.

Dostala jsem: 
Za vysvědčení jsem si vybrala Rudou jako rubín. Už dlouho jsem po ní pokukovala a jsem hrozně ráda, že ji už konečně mám doma.

Recenzní výtisky: 
Zatím jsem z toho přečetla jenom Tajemného anděla a chystám se na Ledové oči. Potom se hrozně těším na čtvrtý díl Percyho. Temnou akademii už si tolik nepamatuji, ale vypadá to zajímavě. A Diamanty nosí smrt bude určitě fajn oddechovka. 

Od Fortuny mám Misi. Jsem asi na druhé kapitole, ale vypadá to zajímavě. Mohla by to být kniha na úrovni Rváče, takže ji snad brzy dočtu. 

A v poslední řadě jsou tu recenzní výtisky od knihcentra. Nikdy neříkej navždy jsem už přečetla a recenze je na blogu. Krvavou romanci jsem už skoro dočetla, ale musím říct, že je to nudný! Opravdu se divím, že jsem to s touhle sérií dotáhla ke třetímu dílu. 


A tady jsou všechny krásky po hromadě. Za recenzní výtisky děkuji nakladatelství Fragment a Fortuně libri a také internetovému knihkupectví knihcentrum.cz

6 komentářů:

  1. Já se taky divim, žes to dotáhla s Krvavou romancí takhle daleko, máš můj obdiv! :D Závidim ti hlavně Lilii, Shut out a Percyho, protože to všechno musej bejt supr knížky! VA mám doma, ale jsem u 5. dílu, u Percyho u 3., takže mě obě knihy ještě čekají :D
    K Rudý ti gratuluju, je to supr knížka ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. VA je skvělá a Percy tak též :D Ty už si Rudou četla? :D Já se na ní teprve chystám, ale hrozně se na ní těším :D

      Vymazat
  2. Páni, to ti toho pěkně přibylo! :P Ani snad nemusím vypisovat, co všechno ti asi závidím, že? :D Ovšem Shut out,... vypadá více než lákavě. *,*
    A ano .. Richelle JE nejlepšíííí.. ! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné nové kousky! :) Jestli zůstanu mám doma. :) Rudou jako rubín Ti závidím.. :( :))

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.