středa 7. listopadu 2012

Darren Shan - Krvavé chodby


Název: Krvavé chodby
Série: Darren Shan
Díl: 3
Autor: Darren Shan
Nakladatelství: Albatros
Anotace: 
Darren se nechce podvolit pravidlům upířího světa,i když kontakty s obyčejnými lidmi obvykle končí tragicky. Spolu se svým učitelem panem Hroozleym a hadím chlapce Evrou se ocitají v neznámém městě a prožívají další dramatické události a ohromující odhalení.





Moje hodnocení obálky: 2/5
Moje hodnocení: 4/5

Můj názor: 
Tenhle díl se mi opravdu hodně líbil. Nejenže byl napínavý, ale konečně se tu vyskytla i ta špetka romantiky. Na tu jsem v téhle sérii úplně zapomněla, protože jsem si myslela, že tam žádná nebude. A bum! Ona tam je!    Jsem z tohohle dílu opravdu nadšená a těším se na další díl.Moje nejoblíbenější postava v sérii je Evra. Možná si někdo myslel, že to bude Darren, ale ten kdo si mě omotal kolem prstu byl Evra. Hadi mě vždycky fascinovali a zároveň děsily. Když jsem někde blízko hadů ráda je pozoruji, ale když se zrovna krmí musím odvrátit pohled, protože se mi z toho zvedá kufr.  Ale hadí muž? Fakt ráda bych něco takového viděla na vlastní oči.

Přiznám se, že obálka mě zrovna moc neláká. Kdybych nevěděla o jakou sérii jde tak bych po té knize asi nešáhla.  Je taková zvláštní... možná... děsivá.  Písmo je opravdu povedená a obrázek je.. inu podivný. Obálka je do červena a to je ode mě velké plus, protože každá do červená obálka se mi svým způsobem líbí.Knihu jsem přečetla poměrně rychle. Obracela jsem stránku za stránkou a byla napnutá jak struna, co se stane nebo jak se daná situace vyřeší. U konce to podle mě byla nejnapínavější. Bála jsem se o Evra a o Darrena též.

Darren Shan nebo-li svým skutečným jménem Darren O'Shaughnessy chtěl být spisovatel už jako malý. Psal pro zábavu a ve svém volném čase, svůj první psací stůl dostal ve čtrnácti letech. Jeho první literární úspěch byl v patnácti letech jako runner-up v televizi o nejlepší scénář s názvem "Den v márnici." Ve svých sedmnácti letech dokončil svůj první román, ačkoli nikdy nebyl vydán on  si celé psaní vychutnával a náramně se u toho bavil. ( Jak je vidět tak Darren je talentovaný už od malička ).

Téhle knize dávám krásné 4 hvězdičky, protože se mi opravdu hodně líbila a těším se na další díl.  Obálce dávám 3 hvězdičky a už se na ní dívat nebudu, protože mi z ní běhá mráz po zádech.


1 komentář:

  1. Krásná knížka! :))
    Ostatně jako všechny knihy od Darrena Shana!! :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.