středa 12. července 2017

MY OBSSESION | TEEN WOLF 6B

"This is where it all started... 
....and where it's all gonna end."

Pokud jste už na mém blogu někdy byli, tak jste možná narazili na nějaké články, ve kterých jsem se zmiňovala o seriálech. Přesněji řečeno o Teen wolfu. Neřekla bych, že jsem na něm závislá, ale sleduji jej již od roku 2011, kdy byla do světa vypuštěná první série. Pokud něco sledujete tak dlouho, rozhodně Vám ohlášení, že šestá série bude poslední, nic neusnadní. 

Na konci července nás čeká druhá polovina šesté série, která ukončí jednu část mého života. Ano, fandomy jsou nebezpečné a napomáhají prokrastinaci, jsem si toho vědoma. Ale rozhodně se máme na co těšit. Jsem nadšená, protože se na scéně opět objeví nejen Derek Hale, ale i Jackson a Ethan. Jediný, kdo chybí, je Isaac, ale snad se ho také dočkáme. Konečně bude celá parta pohromadě. 

Jsem trošku znepokojena rolí Stilese, protože mám takový dojem, že i když se v seriálu objeví, nebudu už tak úplně hlavní postavou. Chápu, že Dylan O'Brien má plné ruce práce s natáčením filmů, ale bez něj není to není Teen Wolf. 


Pokud jste sledovali Eye candy, tak rozhodně znáte postavu Tommyho. Ztvárnil jej Casey Deidrick, který si tentokrát zahraje i v Teen Wolfu. A ne jen tak ledajakou postavu. Ale dalšího "hellhounda", kterým je i Parrish. I když Casey by měl být o mnoho starší a býti bývalým pacientem v Eichen house. Jedinou věc, jenž stále nevím, je to, zdali bude zápornou či kladnou postavou. Nechme se překvapit! 

"What do I tell Scott?"
"You tell him to run." 

Gerard byl a pro mě vždycky bude záludnou postavou. Jeho úmysly nejsou nikdy čisté a nikdo nikdy neví, na čem si u něj stojí. Jakmile mu uvěříte, klidně by vám mohl vrazit kudlu do zad a vy byste to od něj ani nečekali. Jsem zvědavá, jak si bude stát ve finále a jestli se třeba konečně polepší. To samé bych ale mohlo říct i o Peterovi, u něj si také nemůžeme být tak úplně jistí, na které straně stojí. Jisté je, že všechno co dělá, dělá pro své dobro. 

Scotty & Malia? Proč ne! Nikdy jsem tak úplně nefandil Scottovi s Kirou, takže jsem otevřená změnám. Hlavně ať nezemřou mé oblíbené postavy a budu spokojená. Mám však takové tušení, že přijde ono drastické finále, na které se sice všichni těšíme, ale zároveň máme i strach. 

Na premiéru prvního dílu ze 6B se můžeme těšit v neděli 30. července na MTV. Are you ready? Cuz I am not. Not at all. 

"Noone gets out of this thing alive..."

9 komentářů:

  1. Na tenhle seriál se teprve chystám. Seriály sleduji ve velkém, ale i u mých oblíbených jsem občas ráda za úplný konec. Nekonečné seriály nemám ráda a ne vždy si drží takovou úroveň. U čeho jsem se těšila na závěr, tak třeba Prolhané krásky a Upíří deníky. To samé Bylo nebylo, teď mohl být tak krásný konec a ona bude další série a dokonce s jinýma postavama, nechápu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že se ti bude líbit!
      I když také nemám ráda nekonečné seriály, tak by mi u Teen Wolfu další série vůbec nevadila. Sedm sérií by nebylo zase tak moc, když si vezmu, že Supernatural má sérií už 12. :D

      Vymazat
    2. Supernatural naprosto miluji a tam mi také zatím nevadí, že se točí stále další :D

      Vymazat
  2. TW je môj najobľúbenejší seriál, takže tiež mi nebolo všetko jedno, keď oznámili, že šiesta séria je posledná. Ale po 6A som sa už len modlila, aby sa v druhej polke objavil Stiles, lebo bez neho by to nebolo ono. A fakt to najprv vyzeralo, že tam vôbec nebude, čo by bola náramná škoda. Len dúfam, že nebude v posledných dvoch epizódach a dajú ho do viacerých. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, bez Stilese není Teen wolf Teen wolfem - prostě to bez něj nejde :D. Taktéž doufám, že tam bude trochu víc, i když se obávám, že ne :/
      Nu což, za nedlouho se to dozvíme"

      Vymazat
  3. Seriál jsem zkoušela, ale moc mě teda nechytl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? Tyjo, to je škoda! Ale ta první série je taková... taková nijaká, mě pořádně Teen wolf začal bavit až u konce druhé série :D

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Mám hrozně moc rada TW a mrzí mě že končí :( nevíte o něčem podobném co by se dalo sledovat?

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.