čtvrtek 4. prosince 2014

The Most Beautiful Christmas (#2)

Tento projekt mám na svědomí já a Snow Fairy. 

Co pro tebe znamenají Vánoce? 

Dnes máme rozhovor s autory, doufám, že se Vám odpovědi budou líbit. 

Pro mě Vánoce znamenají zejména rodinu, pohodu a klid. Mám ráda, když je na Vánoce sníh a nejraději toto období trávím v okruhu rodiny a bližších přátel.  A co vy? Co znamenají vánoce pro Vás? :)


• Pro mě Vánoce znamenají nadílku. Miluji vybírání dárku pro mé blízké, kupuji věci, o kterých vím, že je chtějí, ale nikdy by si je sami nekoupili. Vánoce jsou o dárcích, tak samozřejmě nezapomínám i na sebe :D 

• Vánoce pro mě znamenají rodinu, jídlo, hry, konverzace s blízkými, filmy a vzrušení. 

• No, Vánoce pro mě znamenají hlavně rodinu, protože se sejdu i se členy rodiny, které už jsem dlouho neviděla. Vánoce jsou mým nejoblíbenějším svátkem roce, ale to napětí z dárku až bolí... pořád se snažím zjistit, co na mě pod stromečkem čeká!

• Rodinu, jídlo, přátele a klidný čas na psaní. 

• Rodinu, Turecko a samozřejmě Dr Who. 

•  Vánoce miluju a od té doby, co mám děti, tak dvojnásob. Už celá léta je slavíme celkem klidně. Televize a nějaká ta pohádka se zapíná až odpoledne, protože dopoledne většinou jezdíváme do ZOO na Kunětickou horu. A protože nejsme s manželem kruťáci, nadílku máme poměrně brzy - zhruba mezi čtvrtou a pátou. Jsme křesťanská rodina, takže Vánoce a oslava narození Ježíše Krista jsou pro nás takovým vrcholem roku. Hrozně se těším.

 Upřímně? Snažím se, aby to byl svátek pohody, nicméně nikdy to u mě tak nedopadne a všechno je plné stresu, takže obvyklé věci Vánoc mi trochu unikají - věci jako klid, pohoda, čas s rodinou... Vánoce pro mě něco znamenají spíš z křesťanského hlediska :)

• Pro mě jsou Vánoce čas strávený s rodinou, hlavně s dětmi a manželem. Vždycky se nutím, abych přestala s prací a na chvilku si užívala čas s rodinou, i přes to, že mě napadají skvělé věci. Je to pro mě divné, jsem zvyklá psát každičký den, ale je fajn dát si na chvilku pauzu. 

Paradise♚♔♛♕
Dnes jste se seznámili s autory, kteří byli ochotni se zúčastnit mého projektu. Znáte je? Popřípadě, koho máte nejraději? :) 

4 komentáře:

  1. Ani od jedného autora som ešte nečítala knižku, no projekt vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím se přiznat, že znám jenom pár autorů z těchto, ale o některých jsem už slyšela.. Myslím, že zrovna tohle mají všichni podobné, teda pokud se nenajde někdo, kdo fakt nemá rád vánoce :)
    www.fantasy-maniak.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nejradši mám určitě Verču Burgerovou :)
    http://zavk.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.