neděle 27. dubna 2014

Směr - VB! ♥

Ahoj! 
Omlouvám se, že jsem na blog poslední dobou nic nepřidala, ale slibuji, že se to zlepší - až přijedu z Anglie ♥ Zítra v jednu hodinu odpoledne totiž odjíždím se školou na šestidenní pobyt do VB a strašně se těším. A ještě nemám ani sbaleno :D Heh, asi bych si měla máknout. Nejvíc se těším do knihkupectví! Jak jinak.... chci si koupit nanejvýš 3 knížky, tak mi drže palce, abych to dodržela :D Jsem schopná koupit si jich i víc. Tři dny budu spát v nějaké rodině a trošku se bojím :x Netuším, co od toho mám čekat! 

Normálně bývám nervní už týden dopředu, ale cestovní horečka pořád nikde a to zítra odjíždím! Nejspíš je se mnou něco špatně, jiný vysvětlení totiž nevidím. 

Víte co bude 1.5.2014? Ne? Můj blog oslaví 2.narozeniny! No není to skvělé? Narozeninového článku a soutěže se dočkáte až přijedu, ale povím vám, že se máte na co těšit.  

Takže se tu všichni mějte fajn, snad se vám brzy v pořádku vrátím. PA! 

7 komentářů:

  1. Užij si to! :) Hned bych jela taky :)
    Hodně štěstí při dodržování knížkového limitu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Spát V rodině :D Chm, už mi to chybělo :DD
    Já jsem chtěla bejt taky u rodin, ale byli jsme v hotelu :( Ale zas tam měli úžasné snídaně!!!:D
    Týjo :D Najdi si tam nějakou třešeň a donuť někoho, aby tě políbil :D I za mě ^^ :DD
    Já jsem si tam pořídila dvě knihy... Je to úžasnej suvenýr z ciziny :D Knížka!

    OdpovědětVymazat
  3. Prajem šťastnú cestu! :) A pofoť to tam všetko, aby si nám to tu mohla ukázať ! ;) Uži si to! :)

    OdpovědětVymazat
  4. juuu vylet, stastnou cestu a uzij si to tam :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to ti závidím, byla jsem v Londýně před pár lety a do dnes na to vzpomínám, snad se tam brzy dostanu znovu. :)) Užij si to, a té rodiny se neboj - byla jsem taky v rodině a byla v pohodě. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Blahopřeji k 2.narozeninám! :D Taky bych jela do Anglie .. 3 knížky? :D Něco podobného jsem si říkala taky, když jsem tam jela .. jojo .. ještě ta cestovní naivita :D S tou rodinou to zvládneš :) My jsme tky zůstavali v rodinách. S kámoškou jsme dostaly jednu moc milou paní původně z Malty. Uměla výborně vařit. Jako jediné jsme si na kuchyni nestěžovaly ... samé těstoviny, hamburgery, zmrzliny .. a hlavně otázka: "Tak co byste chtěli? Řekněte si cokoli" :DD

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.