neděle 26. ledna 2014

Co týden dal....

A po týdnu jsem tu zas. Tenhle týden byl o něco méně hektičtější, ale přesto se už nemůžu dočkat prázdnin. Zjistila jsem, že zase plavu v matematice, protože mi vůbec neleze do hlavy. Proč se musíme učit funkce -.- Do školy se vůbec neteším, ale beru to s nadhledem - v pátek je už volno a pak týden válení se doma. Ani nevíte, jak se na to těším.



Tahle fotka je z pátku. Konal se zápis do prvních tříd a naše škola to bere tou zábavnější cestou. Dětičky chodí s rodiči po stanovištích a na konci dostanou nějaké drobnosti. 

Výtvarku fakt nemusím a tohle je jediné, co mě napadlo na téma Stop drogám. Ty nejpovedenější díla jsou potom vystaveny ve škole. Kreslíme to každý rok a já každý rok kreslím skoro jedno a to samé :) 

Doufám, že už brzo bude jaro. 


PONDĚLÍ
Přesně tohle jsem chtěla udělat jedné nejmenované učitelce. Zajímalo by mě, jestli je fakt tak blbá nebo si na blbou jen hraje, protože tohle už není normální. 

ÚTERÝ 
image
To snad není možný.. 
Někdy mám už učitelů po krk... 

STŘEDA 
Když nemůžeš říct nic pěkného, raději neříkej nic. 


ČTVRTEK
Paní učitelka na matiku: "Táňo, jestli bude škola trvat do června, jakože bude, nevím, co budeš mít na vysvědčení." 
Řekněme, že matika mi teď fakt nejde :D 

PÁTEK
Vidím se v té spící postavičce. Takhle nějak jsem vypadala celý pátek :D

 SOBOTA
Konečně si odpočinu od školy! I když to nebyla tak úplná pravda, protože jsem vstávala v šest a jela se podívat na den otevřených dveřích na Obchodní akademii s kamarádkou. Ale potom jsem měla volné odpoledne a mohla jsem číst :3 

NEDĚLE 
image
Už jen 4 dny ve škole a budou prázdniny!!! 

A jak přežíváte školu vy? :) 

8 komentářů:

  1. My máme bohužel jarní prázdniny az od 10. Ale aspoň v pátek máme volno. :) Funkce jsme brali minulý rok a taky mi nešli.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek :) funkce jsou zlo! :D jsem ve druháku a brali jsme je teď podruhé.. Dopadlo to tak, že jsem se je doučovala o Vánocích :D prázdniny mám úplně stejně jako ty, akorát mi zbývají už jen tři dny, ve čtvrtek jedem se školou do divadla :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že nejsem jediná komu funkce nejdou :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ta poslední animace je vážně sexy :DD ^^
    Jinak já bych si libovala taky v jarkách, kdyby nějaké jarky byly, že jo :D To já zas brzo pofrčím do školy, zabijácký zkouškový :/ T___T Akorát mi sere furt ten jeden předmět náladu. Uááá.
    Jinak na obchodku jsem chodila. Ačkoliv jsem ji zvládala, říkala jsem si, že jsem asi masochista, protože mě třeba vůbec například eko nebavilo. A kde skončím na vejšce?:DDD No, pomlčím radši.
    Nicméně si to užij :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti budu držet palce, aby si zkoušky zvládla :D Jo? A jaké máš z obchodky pocity? Já se tam docela těším... jen doufám, že mě předměty jako eko budou bavit - snad! :D .... kde si na vejšce? Jen se pochlub! :D

      Vymazat
  5. My máme prázdniny až snad od půlky února :(

    OdpovědětVymazat
  6. Na prázdniny se taky těším. Už aby byly :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já už prázdniny mám - aneb těžkzý život vysokoškoláka :P :D Tak snad bude příští týden lepší než tenhle, i když gify jsou to skvělé :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.