sobota 1. září 2012

Slečna božská ( 3 )


Slečna Božská je meme hostované Mish. Pokud se chcete přihlásit, neváhejte a pokračujte sem. Cílem je každou sobotu zveřejnit pět věcí, ke kterým byste donutili vámi zvolenou knižní postavu.
5 věcí, ke kterým bych donutila...
 
Adriana Ivashkoviče

1. Omezit pití. Opíjí se sice proto, aby neviděl aury lidí, ale když bude pořád na mol nikoho tím neokouzlí. Závislost na alkohol je nebezpečná. Je mu to asi může být jedno, ale když není opilej je víc roztomilejší. 

2. Přestat kouřit! Sama nemám ráda kuřáky a já s tím nehodlám začínat. Když bude smrdět kouřem akorát si o něm budou ostatní myslet, že je pobuda.

3. Říkat častěji Rose "Malá dhampírko". Tuhle přezdívku žeru a dělá ho to víc sexy. 


4.  Dát si s Bonesem ( Noční lovci ) souboj v pečení. Určitě bych jim zadala upéct jahodový koláč s kapkou krve. Myslím si, že o ten koláč by mělo zájem hodně lidí a vydělali by ne tom slušný prachy. 

5. Sehnat si kostým klauna a přijít na moje narozky. Ještě by mohl udělat pár kouzelnických triků např. vytáhnout z klobouku bílého králíka ( Vždycky sem to chtěla vidět na živo) a někoho rozříznout v té bedně ( Jako dobrovolník bych rozhodně nešla! ). 

1 komentář:

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.