neděle 11. října 2015

Co se bude na blogu dít...

Už delší domu jsem plánovala, že něco takového napíši, abych zveřejnila, co do Vánoc na svém blogu chystám. Recenze, meme a tématické články nevycházejí úplně pravidelně, ale právě to je jedna z věcí, kterou bych rána napravila. Hlavně u recenzí, jelikož mám seznam knih, jenž jsem přečetla, ale zatím nezrcenzovala. Shame on me! 


Vendea letos znovu pořádá Halloweenský knižní hop a už po třetí či po čtvrté jsem se rozhodla zapojit. Momentálně nevím, o co se bude soutěžit, ale připravím si pro Vás něco speciálního! 

 

 

Dlouhé zimní večery pořádám už od té doby, co jsem si založila blog. Letošní rok nebude výjimkou. Témata mám vymyšlená, více se dozvíte v článku, který v týdnu hodím na blog a pokud se budete chtít zapojit, přihodím i linkovač. 

Na fb stránce blogu mám už 495 "lajků" a až jich bude 500 - myslím si, že to by se do Vánoc mohlo stihnout, uspořádám soutěž o nějakou knižní cenu. 

Po Vánocích bych ráda uspořádala takovou blogtour s autory "Upíří týden" - zatím k tomu nic nechci prozrazovat, ale rozhodně se budete mít na co těšit. Ráda bych vyzpovídala co nejvíce autorů, ale také čtenářů a blogerů! A samozřejmě soutěž o nějakou tu upířínu. 

To by bylo ode mne asi všechno, snad se mi všechno podaří zorganizovat a neošidím Vás o žádné články. Uvidíme... znám se :D Pokud si něco naplánuji, horko těžko to pak plním. 

3 komentáře:

  1. Týjo :D Na Hop jsem dokonale zapomněla (oh my!) a na Zimní večery se taky samozřejmě těším:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toto sú fajt skvelé nápady. Upírsky týždeň.... Milujem upirov. Dlhé zimné večery, knižný hop.... Ty mi hráš na city.... Parádne nápady.

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.