pondělí 14. září 2015

Living with the Bad Boy | Pomsta bude sladká

Living with the Bad BoyLiving with the bad boy
Sharlay
E-book
Goodreads 3.86

Když Addyin otec poví, že jeho přítel a jeho syn - Caleb u nich budou bydlet, protože jejich dům byl zničen, Addy se naštve. Před pěti roky na ní Caleb narafičil žert a ona ješte nebyla připravena na to zapomenout. Rozhodla se z jeho života a pobytu u ní doma udělat peklo. Ačkoliv, co se stane, když se jeden žert, nenávist a pomsta změní na něco, co ani jeden z nich neočekával?

LET THE GAMES BEGIN. 

Zprvu jsem si myslela, že se jedná o další naivní knížku, co budu mít za jedno odpoledne přečtenou. Pravdou je, že jsem se od čtení nemohla odtrhnout, ale celý příběh jsem si naprosto užívala a u některých pasáží jsem měla záchvaty smíchu. Living with the Bad Boy je opravdu něco. Nabídne Vám nejen jednoho velmi pohledného záporňáka, ale i ulítlou hlavní hrdinku, co potřebuje zkrotit. 

Addy je vzteklá dívka, co žije pouze se svým otcem a k smrti nenávidí Caleba, co ji před pěti lety polil čokoládou. Od té doby ho sice neviděla, ale otec pro ní má jednu nemilou zprávu. Bill, otec Caleba, přišel o domov a teď budou spolu se svým synem nějakou dobu přebývat u nich. Addy málem vylítla z kůže. Nechce s ním žít pod jednou střechou, a proto se rozhodla, že mu z jeho života udělá peklo. 

Ať už si to Addy přizná či ne, Caleb není lehká výzva. Její geniální plány na pomstu ji mnohdy nevyjdou a obrátí se proti ní. A hlavně se Caleb nenechá jen tak oklamat, všechno Addy vrací i s úrokem a v plné síle. Může se z těchto dvou nedospělých teenagerů stát něco jiného, než-li jsou úhlavní nepřátelé? 

Všichni víme, jak kniha skončí, ale nemyslete si, že Vás nic nepřekvapí. Budete vyvedeni z míry, jak je kniha dobrá a zábavná. Chvilkami jsem si sice o hlavní hrdince myslela, že by se jí hodil kurz sebeovládání, ale právě takovou jaká je, jsem si ji oblíbila.

Nesuď knihu podle obalu. Ze začátku jsem knihu neměla vůbec v plánu číst, a to zejména kvůli nepohledné obálce. Ale zase jsem se nedala a dle anotace se do knihy pustit prostě musela. I dobré knihy mají špatné obálky a je pravdou, že bychom je kvůli tomu soudit neměli. Potom nám utečou tak dobré příběhy jako je tento.

Living with the Bad Boy doporučuji všem romantickým dušičkám, co touží po trošce napětí, nenávisti, co přejde v lásku a nejednom hlasitém smíchu. Pokud se nechcete pouštět do angličtiny, slovenský překlad, co jsem četla i já, nalezte zde.

Knihu hodnotím kladně, jelikož mě příjemně překvapila a ukázala, že podobné kniha mám opravdu ráda. Někdy je zapotřebí trochu vypnout a pobavit se u nenáročné knihy. Living with the Bad Boy si ode mne odnáší pěkné 4 hvězdičky.

2 komentáře:

  1. Ono to znie strašne lákavo. Zbožňujem Hate-Love vzťahy, je to taká moja slabosť :3 Ale za pokus to možno bude stáť za to :D

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.