středa 27. května 2015

Knižní prostřeno (10)

Toto meme má na svědomí  VeEee :))

Knižní prostřeno tohoto týdne. Doufám, že máte pořádný hlad! 

Radek (Mistr v komplikování vlastního života)Předkrm
Radek 

Tahle kraťounká knížka od české autorky rozhodně není pro každého. Je mi jasné, že ne všichni jsou totálně ujetý na knihy s homosexuální tématikou. Jo, čtete dobře. Radek, hlavní hrdina, je na kluky a knížka pojednává o jeho komplikovaném životě - i když jsem se u knihy většinou smála. Jakožto předkrm je kniha ideální hlavně svou délkou. Do hodinky ji máte přečtenou. 

Samotáři (Karanténa, #1)Hlavní chod 
Karanténa 

Studenti, kteří se musí postarat o své krky. Mrtvé učitele rvou do skříněk a vytváří gangy. Jen ti nejsilnější přežijí. Karanténa může leckomu nahánět husí kůži, protože některé scény jsou fakt nechutný. Jestli máte rádi tenhle typ knížek, rozhodně si Karanténu přečtěte. Autorské duo Lex a Thomas vytvořili skvělé dílko, na které jen tak nezapomenu. Opravdu ve mne zanechalo spoustu věcí. 

Zákusek 
Cinder&Ella

Jestli jste se rozhodli držet dietu a chcete zákusek vynechat - tak na to rychle zapomeňte, protože Cinder&Ella od úžasné Kelly Oram za hřích stojí. Nezaručuji, že se nebudete svíjet v křečích (všichni víme, jak bříško z opravdu dlouhého smíchu bolí) a nebudete potřebovat alespoň jedno balení kapesníků. Někdy je život pes a udělá cokoliv, aby Vás odrovnal. Ella se s tím umí poprat a její nejlepší internetový kamarád Cinder jakby smet. 


Četli jste už nějakou z uvedených knih? 
Pokud ne, zaujala Vás alespoň jedna z nich? 

3 komentáře:

  1. Takové menu bych si dala líbit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zákusek vypadá docela lákavě...

    OdpovědětVymazat
  3. Po knihách V is for Virgin a A is for Abstinence se rozhodně chystám i na další knihy Kelly Oram, včetně tvého zákusku Cinder&Ella. :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.