úterý 23. července 2013

Co týden dal...

Ah, takže tenhle týden byl pohodový. Nic moc se nedělo a hlavně jsem nestíhala fotit! No spíš nebylo co. Počasí bylo sice krásné, ale já se koupala jenom jednou. V tom našim rožmitálským bažinci to totiž nejde moc dobře!
Přes neděli a pondělí jsem byla u kamarádky na vesnici a co jiného jsme mohli dělat, než skákat přes balíky. Musím říct, že jsem měla hrozně sedřený kolena, protože jsem si já chytrolín vzala kraťasy!

Tady jsou koťata, která přebývají u kamarádky, ale brzo půjdou ven lovit myšky a žít svůj kočičí *skoro nesmrtelný* život. 

Moje vlasy... jinou fotku z koupaliště nemám! Byla jsem tam hodně přes týden, protože přijel kamarád z Prahy, kterého vidím jednou za rok. Byl tam na tenisovém soustředění, takže jsem na koupáku strávila skoro celý týden :))

A tady jedna fotka z instagramu. Byla jsem zrovna v Lázu na brigádě v hospodě a Monika (řekněme vedoucí) mi udělala úžasné oříškové kapučíno s kopou šlehačky a skořice. Mňam! 


Tenhle týden jsem pořád na brigádě ve Věšíně na koupališti a jinak to ani nevidím. Vstanu v půl deváté a v půl jedenácté jedu tam. Domu se vracím až tak kolem té devatenácté hodiny a po deváté vytuhnu.  Jsem utahaná, ale baví mě to tam. Doufám, že vy si prázdniny užíváte a čtete! :D 

6 komentářů:

  1. Mačiatko je nádherné. :) Aj tvoje vlasy. To ich máš natočené, alebo ich máš také od prírody?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsou natočené, ale takhle kudrnaté nejsou ani od přírody :)) Měla jsem rybí cop a když jsem si ho rozpustila, měla jsem takhle kudrnaté vlasy :D

      Vymazat
  2. To pití bych si dala hned! :*
    Jinak super článek :)) je fajn, že užíváš prázdnin! :))

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.