pondělí 28. prosince 2015

Monthly summary | Má vánoční knižní nadílka

Každoročně dostávám pod stromeček alespoň jednu knihu, letos jsem jich dostala rovnou osm a nevěřili byste, jakou jsem z toho měla radost - i když jsem si 5 z nich vybírala sama. Sestřenice to například pořešila poukázkou do knihkupectví, čímž mi také udělala radost. Už vím, jakou knihu si za to vyberu! Dalším překvapením pro mě byly rovnou dvě výhry! Nestává se mi moc často, že bych něco vyhrála a za jeden den dva e-maly oznamující výhru... I'm so happy!

  Eon a Eona jsem dostala od babičky - dostala jsem peníze a knížky si sama vybrala. Už dlouho jsem po nich pokukovala a teď už je mám konečně v knihovničce! S knížkami od Abbi Glines je to stejně. The Vincent Boys a The Vincent Brothers mám z bookdepository a už se nemůžu dočkat až se do nich pustím. Skleněný trůn mám od tety - taktéž jsem si měla sama vybrat nějakou knihu. O téhle knize však nic nevím. Viděla jsem si často na goodreads, tak jsem si řekla, že půjdu na slepo.

Angelologie a Angelopolis jsou knížky od úžasné Moničky. Popravdě o nich nic nevím a ani jsem o nich neslyšela, ale i tak se na ně těším. Knihu Buzíčci mám od další slečny, se kterou si píši dopisu a je pravda, že už jsem po knize pokukovala. Děkuji Míšo! A Příručku stážisty mám od spolužačky. Letos jsme si každá sepsala seznam o pěti knihách a daly ho té druhé.

V prosinci jsem si koupila poue tři knihy. Dýchání pod vodou a Netvor jsou knihy z Buxu, kupovala jsem je ve slevě. Jackaby má naprosto dokonalou obálku a když jsem knihu spatřila v knihkupectví.... musela být moje! 

A v poslední řadě jsou tu recenzní výtisky. Doupě je druhým dílem série Zakázaná hra. L.J.Smith je moje oblíbená autorka a u ní jdu na jistotu. Hazardérku mám od nakladatelství Leda a byl to takový nečekaný recenzní výtisk. Kniha mi bez dohodnutí předem přišla a já nevím, co si o tom mám myslet. Normálně bych si ji nevybrala, vím, že tohle není můj šálek kávy a nejsem si jistá, zda-li se mi bude líbit. Vlastně už ji mám rozečtenou a sekla jsem se na 10. straně. No, uvidíme... 

A jaké knihy čekaly pod stromečkem na Vás? 

17 komentářů:

  1. Eon a Eona mě taky strašně lákají, doufám, že budou recenze :) Jinak super knížky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Po Eon a Eona už tiež vhodnú chvíľku poškulujem. Som zvedavá, kedy si ich kúpim. Ale strašne sa mi páčia obálky :3 Trón zo skla je podľa mňa naozaj skvelá kniha, dúfam, že sa ti bude apsoň z polovice tak páčiť ako mne :D Dýchaní pod vodou som tiež dostala na Vianoce :D (Od seba pre seba :D ) Som zvedavá čo povieš na Netvora, podľa mňa to nebola až taká katastrofa a je to celkom dobré čítanie, len miestami také...no :D Ach Jackaby budem sa tváriť, že ti ho nezávidím :D Ono ešte aj na fotke vyzerá tak dobre :3 Tak ako dobre musí vyzerať na živo! :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si mě na Trůn ze skla nalákala! Už se na něj těším a taktéž doufám, že se mi bude líbit. Netvor - viděla jsem film :D Jsem zvědavá na onu knižní předlohu, snad nezklame. Jackaby je naživo ještě kouzelnější a obsahově na tom bude doufejme podobně :D

      Vymazat
  3. Sklenený Trón je fajn kniha.Netvora si chcem už dlho prečitať ale najprv sa musím dokopať ku kúpe :D Ja som dostala Ilustrovaneho Harry Pottera,Vypravečku,Cinder a Ďaleko od hlučíciho davu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pekne. Ta Eona me zajima, jestli je vazne tak dobra. Ja dostala celeho Zaklinace, Turnus, 21. den, Nespoutani a Nevitani :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaklínače znám, zbytek ne :D Ale kouknu se po knížkách na GD.

      Vymazat
  5. Jackaby je super a ta obálka je vážně krásná. Eon je moje oblíbená kniha, druhý díl Eona už bohužel tak dobrý není, ale pořád je to fajn kniha. Skleněný trůn jsem si taky musela pořídit, ale zatím z toho mám dost rozporuplné pocity.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prokletí druhých dílů :D Snad se mi bude druhý díl líbit stejně.

      Vymazat
  6. Dýchání pod vodou a Jackaby vypadají opravdu lákavě.

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se pod stromečkem sešlo přes 20 knih,ale hodně z nich jsem si kupovala sama a Angelopolis byl mezi nimi.Až pak jsem ale zjistila,že je to druhý díl,takže první už mám objednaný :)
    Dýchání pod vodou si chci po Novém roce také koupit a stejně tak i Jackbaby :)
    Krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je doopravdy pěkné číslo! :)
      Děkuji, tobě také!

      Vymazat
  8. Ještě stále si pamatuju, co ti chci dát příští rok, héééč!:D Ale teď bych měla předně přemýšlet nad narozkama :D

    OdpovědětVymazat
  9. Mělas opravdu bohatého Ježíška :) Všechny knihy vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.