pátek 22. února 2013

I'm obsessed with..... 1#

Meme z dílny Emily.L. Můj historicky první příspěvek do tohoto meme ☺ 


NARNIE


Pro někoho možná pasé, pro mě nejúžasnější knihy na světě. Je to už delší doba, co jsem je četla poprvé, ale v jednom týdnu jsem je přečetla snad všechny. Nedělalo mi problém se vžít do příběhu a uvěřit mu. 
Filmy jsem viděla, ale nijak mě neoslnily. Za to do knih jsem byla paf hned. Když můžu někde doporučit knihy napíšu Narnii a povedlo se mi ji vnutit i kamarádce, která moc nečetla ( byla z knih nadšená! ☺ ). 
Svět, do kterého se dostanete pomocí skříně... to tak vždy nebylo a jak vlastně Narnie vznikla? Přečtěte si "Čarodějův synovec" a dozvíte se to :) 

8cd1e6160febdb4b3fd2e36823bff848_large

Přijde mi že Narnie je taková klasika mezi fantasy společně s knihami Eragon, Harry Potter, Pán prstenů či Percy Jackson.  Jsou to knihy, na které nejde zapomenout a je úplně jedno v jakém století nebo na jaké planetě žijete, protože je můžete číst pořád.

-w400_narnia-pic1_large

Narnie, země všech divů a neobyčejných bytostí. Navždy zůstane v mém srdci a nikdy na ni nezapomenu. 



4 komentáře:

  1. Miluju Narnii! Když jsem byla menší, patřila společně s Mostem do země Terabithia mezi mé nejoblíbenější knihy a stále patří. Nejradši mám příběh Kůň a jeho chlapec, ale všechny si ráda přečtu. ;)

    (Skřítek)

    OdpovědětVymazat
  2. Narniu som prečítala niekoľko krát a musím si ich zohnat aj na doma :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten druhý obrázek je úžasný!!
    Jinak já Narnii nečetla, ale film miluju.. je to film, který jsem strašně dlouho prožívala (myslím jedničku). Petr býval moje velká láska :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přiznám, že do filmového Petra jsem taky byla "zabouchlá". Těm jeho vlasům a ležérnímu úsměvu se nedalo odolat :D

      Vymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.