sobota 16. února 2013

Sukuby to rády horké


Název:  Sukuby to rády horké
Série:  Deník Sukuby
Díl: 2
Autorka: Jill Mylesová
Nakladatelství: Levné knihy
Anotace: Jackie Brightonová se teprve učí sukubou být. Má dva úžasné milence - padlého anděla přes den a upíra na noc - ti oba se zdárně starají o uspokojování jejího nenasytného chtíče. Nic by na uspořádání svého života sukuby neměnila až do chvíle, kdy nechtěně svým dotykem zbaví vědomí poslíčka s pizzou. Pro takovou událost existuje jediné vysvětlení - Jackie je prokletá. A co hůř - nezbaví-li se včas svého prokletí, bude nucena souložit stále častěji a častěji, dokud vysílená z milostných hrátek nezemře vyčerpáním. 

Sejmout kletbu jí možná může pomoci nejstarší sukuba ve Státech, proto se Jackie a její věrná přítelkyně Remy vydávají pro radu do New Orleans. Je to závod s čaem ve světě plném nástrah a démonů... 

Dokáže bystrá zrzka v minisukni přelstít síly zla?



Můj názor:

Od doby, co se Jackie stala sukubou, uběhlo pouze pár týdnů. Zatím má své dva pány na dosah a jednoho má na den a druhého na noc. Noem však chce, aby si konečně vybrala, protože se o ní nechce dělit. Zane, její upíří pán si nijak nestěžuje, ale byl by rád kdyby si vybrala jeho. Jackie to má těžké, protože sama neví, koho chce víc. Kdo nakonec získá její srdce a plnou pozornost?


Od doby, co jsem přečetla první díl  uběhl už nějaký ten pátek a já úplně zapomněla, jak autorka píše. Čtivě a napínavě, to knihu přesně vystihuje. Už si ani nepamatuji, kdy jsem naposledy přečetla knihu za den. Dříve to byla moje rutina, ale v poslední době čtu knížky příliš dlouho.

Jackie a její potřeba sexu se začala měnit. Potřebuje sex častěji a je prokletá. Jednomu poslíčkovi nevinně ublížila. Nezabila ho, ale je něco jako v kómatu. Potřebuje zjistit, co je to za prokletí a také se ho zbavit. Musí jet do New Orleans za Delilah. Jenomže nechce jet sama tak sebou vezme Remy, její nejlepší kamarádku, porno-hvězdu a také sukubu. A musí sebou vzít Zana, protože Noem je na ní asi naštvaný. 
Chibis-1024x465_large
Můj oblíbenec je Zane, ale v tomhle díle se mi trochu příčil a prostě jsem ho chvilkami nemohla vystát. Za to Noem byl vcelku ochotný a přispěchal Jackie na pomoc, když se Zane vypařil a ona ho potřebovala nejvíc. To byla ta chvíle, kdy jsem ho chtěla něčím přetáhnout po hlavě. Chtěla jsem, aby si Jackie vybrala Zana, ale teď je mi to asi jedno, protože Noem také není k zahození... očividně. 

Delilah je také sukuba a já si myslela, že bude stará, protivná a smradlavá.  Ou jé, to fakt není. Je pěkná a vypadá mladě. A umí zacházet s magií.  Když k ní Jackie přijela s Noemem ubytovala je hodně daleko od sebe, protože se jí nelíbilo, že jejím pánem je zrovna Noem. Také se nám v knize objevil Luc, záhadný mladík co pomohl Jackie v nesnázích. Jenomže nejde věřit všem a i ti od kterých by jste to nečekali, vás mohou zradit. 

V téhle knize mi nic nechybělo. Jediný nedostatek téhle série jsou obálky. Jsou... musím to ze sebe konečně dostat... strašný, děsivý a hrůzostrašný.  Prostě a jednoznačně se mi nelíbí a kdybych mohla nechala bych originální, i když ty také nějak slavné nejsou. "Nesuď knihu podle obalu". A to já také nedělám, protože tohle je vynikající kniha, takže ji kvůli obálce nebudu hodnotit hůř, ale tak jak si to zaslouží. 

0 komentářů:

Okomentovat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.