úterý 18. září 2012

3 nejlepší knižní romány - vyhodnocení

Jestli jste si všichni všimli tak jsem asi před týdnem dávala na FB tento obrázek a ptala se Vás na vaše tři nejoblíbenější romány. Odpovědí mám docela dost takže je z čeho vybírat! Některé názvy jsem znala na některé jsem musela použít google, protože jsem o nich v životě neslyšela.
Také jsem slíbila, že na mém blogu udělám takové malé vyhodnocení. Tak a to je právě tady :) Doufám, že budete s prvními tři místy spokojeni a budete souhlasit. Je jasné, že každý nečetl všechno, ale podle hodnocení jsou to dobré knížky.







1) Polibek pro Annu 
•  O knize jsem slyšela jenom chvalné názory a četla jenom nadšené recenze. Já jsem se však ke knize ještě nedostala. Je to sice škoda, ale  o to víc se těším až si ji budu moct přečíst. 








2) Knížky od Jane Austenové 
• U téhle spisovatelky je to to samé. Od ní jsem nečetla žádnou knihu. Možná si říkáte, že je to chyba, ale já na ty klasiky nějak nejsem. Viděla jsem film, ale ten mě na knihu nijak nenalákal a také ani ten příběh. Možná časem až jí budu mít v povinné četbě bych si ji přečetla, ale do té doby......






3) Stmívání 
• Tak a tuhle knihu jsem náhodou četla! Už je to dávno to jsem ještě neměla blog :) Z knihy jsi toho moc nepamatuji, ale o něco víc se mi líbil film. Na něj jsem byla přímo ujetá a sledovala ho každou chvíli.  Když by jste se mě zeptali jestli jsem četla celou sérii odpovím Vám, že ne. Četla jsem pouze první díl a momentálně mám doma půjčený druhý a zrovna dvakrát nejvíc se do něj nehrnu. 



3 komentáře:

  1. Aké zaujímavé, že si nečítala celú sériu Twilightu 8D ešte som takého človeka nestretla 8D ale určite patrí medzi najlepšie knižné romány 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já nečetla ani jeden díl Twilightu :D bojím se, že to bude děsná slaďárna :D něco jako film :D ten mě přímo dostal :D Edward se třpytí :DD aah :D z toho jsem nemohla ještě týden :D ale těším se na Breaking Dawn 2 část :D trailer vypadá dobře :DDD nooo možná změním názor a Twilight si přečtu :D

      PS: Viděli jste Vampire suck (tupíři)? :D to je parodie na twilight a je naprosto boží :D

      Vymazat
  2. Souhlasím s Polibkem pro Annu a s Pýchou a předsudkem, obě patří mezi mé nejoblíbenější knížky, Stmívání jsem nečetla a ani mě to neláká, viděla jsme jen film.

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.