čtvrtek 2. června 2016

Monthly summary | Květen 2016

Za měsíc květen jsem nashromáždila pěkných šest knih. Jelikož jsem teď po takovém antičtecím období, jsem ráda, že jsem se konečně dostala znovu do své kůže a začala číst. Začalo mě už trochu děsit, že se z toho nedostanu. Od začátku roku jsem přečetla asi 19 knih - což je na mě poměrně málo. Budu mít co dělat, abych do konce roku 2016 dohnala poslední tři měsíce!


Koupila jsem si dvě knihy. Na Mechanického prince jsem se strašně moc těšila, a i když jsem neměla vůbec v úmyslu kupovat si novou knihu, tak jsem v knihkupectví neodolala. Od Vánoc  se mi v knihovně válela kniha Skleněný trůn. Neměla jsem na ni náladu.... Po pár hodinách od jejího otevření jsem si uvědomila, že potřebuji Půlnoční korunu. Tahle série je pěkně návyková.


Navždy s tebou mám na recenzi od knihcentra. J. Lynn mám ráda, kniha se nesla v duchu celé série a zachovala si svou úroveň. Nejmenuji se Miriam od Metafory jsem zatím nečetla, ale těším se na ni. Od Omegy jsem dostala knihu Mladý Mesiáš. Byl to velmi zajímavý příběh, rozhodně bych nečekala, že od autorky knih jako je Interview s upírem budu číst něco na biblické podklady. A v poslední řadě tu mám Odvrácenou tvář lásky od megaknih. Sakra, Coleen Hoover je mistr. Dokáže  mě rozesmát a rozbrečet v jednom. Další její kniha mě rozhodně nezklamala, byla to úžasná jízda.


Co pěkného jste si pořídili v měsíci květnu Vy? 
Znáte/Četli jste některou z výše uvedených knih?

9 komentářů:

  1. Spoustu z knih znám - ale musím se vyjádřit hlavně k Půlnoční koruně, ano, tahle série je šíleně návyková :D

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  2. Odvrácené tváře lásky se trochu bojím, ale aai není důvod! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, sama se už dlouho chystám na Odvrácenou tvář lásky a láká mě také Nejmenuji se Miriam :) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš super vkus! Na Půlnoční korunu se chystám, vypadá to dost zajímavě a myslím, že jsem na to zatím slyšela jen samou chválu. A zrovna dneska jsem dočetla Mechanickou princeznu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Věr mi, že druhý díl je ještě lepší, jak ten první :D

      Vymazat
  5. Já si pořídila taky pěknou hromádku knih. Odvrácenou tvář lásky jsem už četla a na sérii Skleněný trůn se chystám, doma na mě zatím čekají oba první díly. Nad knihou Navždy s tebou stále váhám. OD autorky jsem zatím četla jen POčkám na tebe, která mi přišla celkem průměrná.

    OdpovědětVymazat
  6. Tedy! Ty se máš!
    Taky již mám půlnoční korunu, ale chci si ještě časem dokoupit Mechaniku.. no tak snad někdy.
    http://mynameisnotamerica.blogspot.cz/ - budu ráda za nahlédnutí + mám tam zrovna soutěž.

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.