sobota 29. prosince 2012

Nejoblíbenější blog 2012


Tak a je to tu i já se rozhodla zapojit do tohoto projektu, který vymyslela EloranArroway. Myslím si, že je skvělé napsat pět mých nejoblíbenějších bloggerů a kam se nejraději chodím koukat.  Osobně už delší domu přemýšlím nad tím samým. Který blog je můj nejoblíbenější? Nikdy jsem si však nedokázala odpovědět, tak snad ze sebe těch pět blogů dostanu.

• • • • • 

1. Siky - Tohle jsem věděla hned. Chodím k ní na blog několikrát denně a ráda si čtu její recenze, knižní novinky a nejraději Suma sumárum. Obdivuji ji za to kolik přečte anglických knih a stíhá i ty české. Na mě je deset knížek za měsíc moc. A také jak často přidává články.. opravdu smrtelné tempo já sesmolím přibližně jeden za den a tím končím :) 

2) Lili.en - Na její blog chodím tak jednou denně koukat jestli nemá vyjít něco nového. Ráda si čtu její recenze a obdivuji ji, že ví vždycky skoro první o novinkách, které si pro nás různá vydavatelství připraví. Líbí se mi design blogu, protože mi přijde takový útulný, jemný a prostě nádherný :) 

3) Kacennnka - Líbí se mi, že přidává často nové články a párkrát v týdnu se ráda podívám, co je nového. Přečtu si nějakou tu recenzi a koukám na starší články. Na jejím blogu se snadno vyznám a vždy najdu, to co sem hledala. 

4) Vendea - Nejenže má recenze na knihy, ale i na anime. Líbí se mi její styl psaní a proto se její recenze čtou skoro sami svižným tempem. Baví mě číst rozhovory s autory , meme a všechny možné projekty, co vymyslí. A ten design♥ Ten je opravdu vydařený. 

5)  Zuzzi - A jako poslední a pátý můj nejoblíbenější blog jsem si nemohla odpustit. Je to Zuzky blog. Líbí se mi její články a projekty. Má podobný styl knížek jako já takže se koukám po inspiraci jakou knihu bych si měla pořídit a jakou ne. 

• • • • •
Tak to jsou moji nejoblíbenější bloggeři a jejich blogy opravdu stojí za navštívení. Mám více blogů, na které ráda chodím, ale tohle je prostě moje Top 5. 


4 komentáře:

  1. Táni, :) Páni, děkuju moc. Jsem moc ráda, že budu moct mít na blogu tohle ocenění a přidat taky svůj seznam oblíbených blogů :)

    OdpovědětVymazat
  2. Všetky blogy veľmi dobre poznám a rada na ne chodím aj ja, sú skvelé 8)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, jsem ráda, že jsi odznáček poslala dál! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jůů, děkuji moc.. je moc hezké vědět, že mojí práci umí někdo ocenit.. děkuji :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.