pondělí 11. června 2012

Filmová podoba týdne ( 7 )

Jedná se o meme jehož autorem je Niklaus  Cílem tohoto meme je každý týden uveřejnit nějaký film/seriál, který je podle knihy.
Název filmu : Hunger games
Název knihy : Hunger games
Autorka : Suzzane Collins 
Režie : Gary Ross

Obsah ( film ) ¨
V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udržuje kláním Hunger games – zvrácenou televizní reality show, ve které každoročně jedna dívka a jeden chlapec z každého kraje nedobrovolně bojují o život. Šestnáctiletá Katniss chce zachránit svou sestru, která byla vylosována a nabídne svou účast dobrovolně. Do hry o přežití se přidávají i lidskost a láska… Dokáže přežít v divočině, když se všichni snaží o to, aby 
nespatřila další úsvit?

Můj názor : 
Film se mi velice líbil , ale kniha se mi ještě nedostala do rukou. Jenže ty skvělé recenze , které všichni píšete jsou prostě tak úžasný , že si celou sérii budu muset pořídit. Ve filmu jsou některé okamžiky trochu nevysvětlený a já ( ten kdo nečetl knihu ) jsem byla občas mimo děj. Jinak film stojí za to , protože je vážně dobrej ;)




4 komentáře:

  1. Knihy si musíš koupit!! Pro mě jsou teda o 57969% lepší než film, který mě celkově spíš zklamal. Hunger games opravdu miluju. Je ostuda, že jsi knihy ještě nečetla!! :)) Musíš to co nejdřív napravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ok budu se snažit je sehnat , co nejdřív :)) To sou až takhle dobrý jo ? Woe tak to sem fakt ostuda :DD

      Vymazat
  2. Tuto knížku naprosto zbožňuju!Film sem tedy ještě neviděla,ale určitě je stejně skvělý jako knížka!Vážně se jim to moc povedlo.Rozhodně doporučuji koupit knížky!Já je mám taky doma =D

    OdpovědětVymazat
  3. Mám to úplně stejně jako ty - film jsem viděla, ale knížky ještě nečetla. Na film mě samozřejmě nalákali trailerem, který byl naprosto úžasný :) a film jsem si nemohla nechat ujít :) ale máš pravdu, je tam pár nesrovnalostí, nad kterými jsem musela přemýšlet.

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.