sobota 31. prosince 2016

Knihy, na které se v roce 2017 nejvíc těším

Jakožto každý knihomol i já jsem si již sepsala list knih, které si příští rok prostě musím přečíst. Už letos jsem to stíhala jen tak tak a v roce 2017 to jistě nebude vůbec lepší. Moje peněženka bude lehčí a moje knihovnička plnější. Vybrala jsem knihy, na které se těším opravdu nejvíce, samozřejmě jich jak v českém překladu, tak v originále vyjde mnoho. 

/kliknutím na obálku se dostanete na Goodreads/

28818314  30687916 https://www.goodreads.com/book/show/33174801-krvav-ost?ac=1&from_search=true

Roseblood vyjde u nakladatelství CooBoo a je to další z bláznivých děl A.G. Howard. Proč se na ni těším? Slibuje originální příběh a ta obálka je naprosto dokonalá. Silence Fallen aka desátý díl ze série Mercy Thompson, jež mi doma rozhodně chybět nemůže. A také se částečně bude odehrávat v srdci Evropy - v Praze! Aaaaaaa "fangirling".  Krvavé ostří obsahuje pět povídek o tom, co se dělo ještě před prvním díle a dozvíme se něco o minulosti hlavní hrdinky (Máme se na co těšit!). 

https://www.goodreads.com/book/show/33195277-hv-zdy-nad-hlavou?ac=1&from_search=true Feversong (Fever, #9) Big Mushy Happy Lump (Sarah's Scribbles, #2) 

Hvězdy nad hlavou je sbírkou novelek o tom, co bylo před sérií Měsíční kroniky - upřímně jsem na ní zvědavá, jelikož ohlasy nejsou tak dobré, ale jakožto fanynka celé série se na ni těším. Feversong aneb devátý díl série Horečka. I když jsem zatím přečetla jen pět dílů, rozhodně chci sérii v dalším roce dočíst. Big mushy happy lump - kdo by nemiloval Sarah Andersen! V první sbírce komiksů jsem se ve většině případů viděla, a proto se nemůžu dočkat dalšího dílu. 

When It's Real Image may contain: one or more people and text

When it's real, další z mnoha přeslazených knih o slavném a bohatém klukovi a dívce z chudé rodiny. I když je to kýčovitá kniha, jsem na ní zvědavá. Případ ukradeného zubu - vidíte tu nádhernou obálku? -  vyjde u Hostu už v únoru. Jsem na druhý díl z pera Williama Ritterse velmi, ale opravu velmi zvědavá, protože první díl byl naprosto úžasný! 

Těchto pár knih je pouhým zlomkem toho, co v roce 2017 vyjde. Jsem zvědavá, jak příští rok všechno zvládnu, jelikož plánuji i autoškolu (pokuď se k tomu po roce slibování dokopu :D). 

Jinak přeji všechno nejlepší do Nového roku! Doufá, že to dnes pořádně oslavíte a zapijete! 

12 komentářů:

  1. U mě zaručeně vede Krvavé ostří, na to se těším úplně maximálně! Ale na Roseblood jsem taky zvědavá. :)
    Jinak taky krásný Nový rok! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se taky strašně těším na Krvavé ostří, zrovna dočítám Královnu stínů a nemůžu rozdýchat, že v ní jsou odkazy právě na povídky, které jsme ještě nečetla.
    Ke knížkách A. G. Howard jsem se ještě nedostala, ale mám to v plánu. Co se pak týče Williama Rittera, četla jsem Jackabyho... a ještě nevím, jestli mi za to další díl stojí.
    I tobě přeju šťastný nový rok! :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý výběr, na spoustu z nich se těším také :) Určitě na Krvavé ostří, Roseblood a další díl Jackabyho :) A ještě nedočkavě vyhlížím Zářezy smrti, české vydání Rebels of the Sands a Grišu :) Hezký Nový rok :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pripad ukradeneho zubu a Krvave ostri je samozrejmost... Hvezdy nad hlavou si zatim promyslim...

    OdpovědětVymazat
  5. No teda, jaktože mi Roseblood uniklo? :D Šepotání se mi líbilo, tohle bych taky mohla zkusit. Krvavé ostří je rozhodně nutnost a When it's real má naprosto špičkovou obálku :3 Taky hodně štěstí do nového roku :))

    OdpovědětVymazat
  6. Moje dvě favoritky jsou rozhodně RoseBlood a Hvězdy nad hlavou, tak snad při čtení nezklamou :)

    OdpovědětVymazat
  7. Obálka Roseblood vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Samozřejmě mám seznam knížek, které si chci letos přečíst, ale žádná z těchto knížek, tam nefiguruje. Ale chtěla bych si přečíst Měsíční kroniky a následně i Hvězdy nad hlavou (ta obálka se mi strašně líbí).

    OdpovědětVymazat
  9. Samozřejmě mám seznam knížek, které si chci letos přečíst, ale žádná z těchto knížek, tam nefiguruje. Ale chtěla bych si přečíst Měsíční kroniky a následně i Hvězdy nad hlavou (ta obálka se mi strašně líbí).

    OdpovědětVymazat
  10. Samozřejmě mám seznam knížek, které si chci letos přečíst, ale žádná z těchto knížek tam nefiguruje. Každopádně se chystám číst Měsíční kroniky a následně i Hvězdy nad hlavou (ta obálka se mi strašně líbí).

    OdpovědětVymazat
  11. já jackabyho tenkrát vyhrála, ale bloggerka mi knihu nezaslala (a to jsem ji ještě několikrát otravovala, protožě mě to fakt mrzelo)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.