sobota 10. října 2015

Shadowhunters | První teaser konečně venku!


První teaser konečně venku! Film jsem viděla dvakrát, a i když se mi ze začátku moc nezamlouvalo, že v seriálu překopou celé obsazení a nejspíš trochu i děj, byla jsem zklamaná. To mi však dlouho nevydrželo, protože se začaly objevovat fotky z natáčení a spekulace o tom, že by to mohlo být lepší, a konečně úspěšné. Knihy jsem doteď ještě nečetla, ale před sledováním seriálu se na to rozhodně chystám. Tak snad mi to vyjde. 


Dle mého názoru jsou speciální efekty trochu nevyvedené, ale třeba se mi to jen zdá. Nicméně to vypadá zajímavě a těším se, až příští rok seriál poběží. 

A co si o tom myslíte Vy?
Líbí se Vám teaser? 

3 komentáře:

  1. Já se těšila šíleně. Film mě hodně zklamal, protože byl od knihy dost odlišný a hlavně vynechali takovou dobrou polovinu. Seriál sliboval, že se bude knihy držet víc a s obsazením jsem byla spokojená, takže jsem byla opravdu napnutá. Fotky z natáčení se mi taky líbily, ale jakmile jsem uviděla první trailer, moje nadšení opadlo, protože je to opět od knihy strašně odlišné :( Fakt mě to neskutečně sere (s prominutím, ale nemohla jsem jinak, jsem fakt zklamaná).
    Sice seriál zkusím, ale to nemění nic na tom, že mě ty změny opravdu hodně štvou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě chápu :D Já patřila k těm, co se jim film líbil, ale jelikož jsem knihy nečetla, nemám s čím srovnávat. U seriálu toho slibovali hodně... a jak říkáš, tak se jim to nepovedlo. Myslím si, že u těchto případů, kdy je člověk velmi naštvaný, sprosté slovo pomůže upustit trochu páry :D

      Vymazat
  2. Já jsem na seriál moc zvědavá. Podle fotek se mi zamlouvá, akorát ten teaser mě malinko zklamal, ale nebudu ještě soudit, dokud neuvidím první epizody :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.