sobota 11. května 2013

Knižní chvilky- speciál

Včera jsme byli na výletě v Táboře. Prohlídka Husitského muzea proběhla bez problémů a něco nového jsem se dozvěděla. Po exkurzi a prohlídce muzea jsme měli rozchod. Nejenže nám nepřálo počasí, ale nepřálo nám ani štěstí, protože knihkupectví jsme prostě nemohli najít. Když jsme si tak hezky bloudili, tak jsme ho našli! Halelujah! Já jsem se rozhodovala mezi Drakie 3, Ptačí zpěv, Legenda, Rudá jako rubín a Krásná katastrofa. Nakonec to vyhrála Drakie :33

Tady jsme byli v jedné útulné cukrárně. Moje Drakie a Roztříštěná, která patří kamarádce. (Ona se rozhodovala mezi Roztříštěnou a Prozřením Mary Dyer, ale nakonec to vyhrálo CooBoo). A ještě naše horká čokoláda! 

Tak tady ještě jedna fotka, na které se obě krásky vyjímají!
Výlet byl dvoudenní, takže jsme se potom vydali (autobusem) do Blatné. Tam jsme se ubytovali ve středisku Radost. K večeři jsme měli nepoživatelné rizoto a pokoje také nebyli bůh-ví-co. Ale tak užila jsem si to tam a klidně bych jela znovu! A potom jsme dělali takové ty normální věci... hráli "flašku", koukali na horor, váleli se v posteli a také jme se byli vyblbnout v tělocvičně.V noci jsem se koukala na film Bez kalhot :3 Možná se na něj podívám znovu, protože ti herci..... ♥  Po obědě jsme jeli domu. V autobuse všichni spali a moje kamarádka hrála s kamarádem "pěsti" (jak se bouchají klouby a musí ucuknout ruce toho druhého) :D  Doma na mě čekalo další překvapení v podobě recenzáku od Fortuny. 
A tady jsou moje úlovky za pátek a sobotu! Obě vypadají dobře, ale nejdřív musím dočíst Karanténu :) 

Ah no... tak tohle mám být prosím já :D (zlověstný úsměv)





7 komentářů:

  1. Hned bych si taky dala čokoládku!! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne knihy 8)
    že zlověstný úsměv 8D to mám aj ja, keď mi niečo pekné dojde 8D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou úžasné! Moc se na ně těším :D Jojo to znáááááám :DD

      Vymazat
  3. Na Drakii mně po 2.dílu přešla chuť. :\

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Mě se druhý díl líbil :D :D Tak každý má rád něco jiného :))

      Vymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.