neděle 23. prosince 2012

Posuď knihu podle obalu (13)


Meme, které pořádá Siky.

Unspoken (The Lynburn Legacy, #1)
Název:  Unspoken
Série: The Lynburn Legacy
Díl:  1
Autorka: Sarah Rees Brennam
Anotace: 
Kami Glas miluje někoho, koho nikdy neviděla ... kluka, se kterým mluvila v mysli od chvíle, kdy se narodila. Když byla malá, nemlčela o svém imaginárním kamarádovi a tak je v jejím ospalém anglickém městečku Sorry-in-the-Vale tak trochu outsider. I tak ale Kami moc netrpí kvůli tomu, že se nezapojuje do dění. Má nejlepší kamarádku, která provozuje školní noviny a jenom občas jí někdo přistihne, že mluví sama pro sebe. Její život je i přes hlas v její hlavě celkem normální a to se jí líbí.
Všechno se ale změní, když se vrátí Lynburnsové.
Rodina Lynburnsů vlastnila obrovské a strašidelné panství s výhledem na Sorry-in-the Vale už celé staletí. Tajemné sestry -dvojčata- které opustili jejich rodný domov minulou generaci jsou zpátky i s jejich dospívajícími syny. Jaredem a Ashem, z nichž jeden je Kami až děsivě povědomý. Kami nepatří mezi ty, kteří se bojí neznámého - vlastně je odhodlaná najít odpovědi na všechny otázky, které se v městečku najednou vynořují. Kdo je zodpovědný za krvavé činy v hlubinách lesa? Co skrývá její vlastní máma? A teď, když se stal její imaginární kamarád opravdovým klukem, bude ho pořád milovat? Bude ho nenávidět? Může mu věřit?

Můj názor:
 Ta obálka je úžasná ♥ Líbí se mi jak je barevně sladěná a je na ní spoustu věci, ale nepřijde mi, že je přeplácaná.  Anotace vypadá opravdu zajímavě a  ta obálka je podle mě jenom zákusek. Ráda bych si knihu někdy přečetla a doufám, že by ji nějaké nakladatelství mohlo vydat. Tak budu doufat a snad se mi to splní :)

Zdroje:
Obálka:  zde.
Anotace: zde.


3 komentáře:

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.